Головна » 2009 » Серпень » 5 » Конкурс на краще журналістське розслідування у сфері корупції серед журналістів українських ЗМІ – 2009
22:43
Конкурс на краще журналістське розслідування у сфері корупції серед журналістів українських ЗМІ – 2009
В рамках проекту «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна» ГО «Інститут розвитку регіональної преси» (ІРРП) оголошує відкриття Третього національного конкурсу на кращі журналістські розслідування, що висвітлюють корупцію в Україні. Мета Конкурсу – донесення до громадськості об’єктивної та неупередженої інформації про корупцію та протидію їй, підвищення інтересу суспільства до розслідувальної журналістики у сфері корупції, стимулювання розвитку розслідувальної школи в українській журналістиці та застосування представниками ЗМІ сучасних журналістських стандартів.    
До участі у Конкурсі приймаються журналістські розслідування, що висвітлюють корупцію в Україні, оприлюднені в усіх типах ЗМІ України в період з 1 листопада 2008 року по 15 жовтня 2009 року за такими номінаціями:

Регіональний рівень:

«Краще журналістське розслідування, що висвітлює корупцію у регіональних друкованих ЗМІ та Інтернет-виданнях» – перше, друге та третє місця в кожному з чотирьох регіонів:

Західний (Закарпатська, Івано-Франківська, Чернівецька, Львівська, Волинська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька області),
Південний (Автономна Республіка Крим, Севастополь, Херсонська, Миколаївська, Одеська, Кіровоградська області),
Північний (Сумська, Чернігівська, Полтавська, Черкаська, Київська, Житомирська, Вінницька області),
Східний (Луганська, Донецька, Харківська, Запорізька, Дніпропетровська області).
Національний рівень:

«Краще журналістське розслідування, що висвітлює корупцію у регіональних телерадіомовних ЗМІ» – перше, друге та третє місця.

«Краще журналістське розслідування, що висвітлює корупцію у національних друкованих ЗМІ та Інтернет-виданнях» – перше, друге та третє місця.

«Краще журналістське розслідування, що висвітлює корупцію у національних телерадіомовних ЗМІ» – перше, друге та третє місця.

«Головний приз Національного конкурсу на краще журналістське розслідування, що висвітлює корупцію» – гран-прі.

   Оголошення результатів конкурсу та нагородження переможців відбудеться на урочистій церемонії у Києві в листопаді 2009 року.

   Якщо ви бажаєте взяти участь у Конкурсі, будь ласка, ознайомтеся із Положенням про Національний конкурс – 2009 та надішліть повну заявку на участь згідно із вимогами Положення на поштову адресу ІРРП до 16 жовтня 2009 року включно. Участь в Конкурсі автоматично означає ознайомлення та повну згоду учасників з цим Положенням.

--- Положення про Національний конкурс

--- Заявка на участь у Національному конкурсі

   Додаткові запитання ви можете поставити за номером 8-067-547-2233 або за адресою  konkurs@irrp.org.uaЦя адреса електронної пошти приховується від різних спамерських та пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати java-script. . На веб-сайті ІРРП www.irrp.org.ua  у відповідному розділі ви зможете перевірити реєстрацію вашої заявки та підтвердження про отримання ваших матеріалів. 

Джерело:
Категорія: Вакансії | Переглядів: 816 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0