Головна » 2009 » Серпень » 6 » Запрошуємо до участі в першому номері науково-популярного альманаху "Відповідальна економіка"
23:32
Запрошуємо до участі в першому номері науково-популярного альманаху "Відповідальна економіка"
Шановні друзі! Якщо ваші дослідницькі, викладацькі, практичні або громадянські інтереси пов’язані із питаннями екологічної економіки, екологічного управління та спорідненою проблематикою, щиро запрошуємо вас до участі у проекті щодо випуску науково-популярного альманаху “Відповідальна економіка”.
Це видання поширюватиметься серед студентів екологічного та економічного напрямків підготовки, науковців і практиків – керівників вітчизняних підприємств. Сподіваємось, що цей проект допоможе зрушити з місця проблеми роз’єднаності екологічного та економічного знання, недалекоглядності планування діяльності підприємств, поширення прогресивного досвіду їх функціонування.

Засновником видання є громадська організація “Ініціатива зі сприяння еколого-економічній інтеграції” (м. Луганськ), яка об’єднує молодих учених. Ми вітатимемо вашу участь у цьому проекті, яка може полягати у наданні для друку оригінальних, дискусійних статей, які зачіпають та окреслюють напрямки розв’язку нетривіальних проблем сьогодення та майбутнього.

Перший номер альманаху планується до випуску наприкінці листопада 2009, тож, ми чекатимемо на ваші статті протягом вересня та жовтня. Єднаймося заради доброї справи!

Контактна особа – Рибнікова Наталія (rybnikova@ukr.net)
 
Контакти
Рибнікова Наталія
ГО “Ініціатива зі сприяння еколого-економічній інтеграції”
rybnikova@ukr.net
+38 (0642) 63 41 88
 
Джерело: http://gurt.org.ua/news/events/3467/
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 654 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0