Головна » 2009 » Серпень » 7 » Оголошено тендер на розробку сайту соціальної мережі активістів-правозахисників
19:14
Оголошено тендер на розробку сайту соціальної мережі активістів-правозахисників
Національна освітня програма «Розуміємо права людини» оголошує тендер на розробку сайту соціальної мережі активістів-правозахисників.
До участі у тендері запрошуються організації та фахівці, що мають досвід реалізації складних інтернет-проектів. Перед підрядником будуть стояти завдання з підготовки ТЗ, розробки дизайну сайту, програмування, технічного обслуговування. Можлива довгострокова співпраця. Авторські права підрядника будуть збережені та зазначатимуться в усіх матеріалах програми «Розуміємо права людини», пов’язаних із роботою соціальної мережі активістів-правозахисників. Оскільки програма «Розуміємо права людини» є недержавною некомерційною ініціативою, що реалізується консорціумом громадських організацій, перевагу буде надано претендентам, які зазначать помірний рівень вартості замовлення.

Взяти участь у тендері Ви можете, заповнивши форму заявки на сайті освітньої програми «Розуміємо права людини» (див. нижче), або надіславши заповнену заявку та резюме (портфоліо) на електронну адресу програми - rozumiemopravaludyny@gmail.com з приміткою «Тендер».

Заявки на участь у тендері приймаються до 30 вересня 2009 року.

Отримати додаткову інформацію про умови конкурсу та деталізоване проектне завдання можна за цим посиланням, або звернувшись із відповідним запитом до координаторів проекту:
Костянтин Рєуцький – reutski@gmail.com
Сергій Буров – serburov@gmail.com

Джерело:Розуміємо права людини
 

Контакти
Сергій Буров
Національня освітня програма “Розуміємо права людини”
rozumiemopravaludyny@gmail.com
reutski@gmail.com
+38 044 417 41 18
+38 050 628 06 61
http://edu.helsinki.org.ua/index.php
 
 Джерело: http://gurt.org.ua/news/competitions/3489/

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 633 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0