Головна » 2009 » Серпень » 7 » Проект MediaNext оголошує відбір учасників на ІІ модуль навчання з нових медіа
20:22
Проект MediaNext оголошує відбір учасників на ІІ модуль навчання з нових медіа
Проект MediaNext оголошує відбір учасників на ІІ модуль навчання з нових медіа в Києві (29-30.08), Одесі (2-3.09) і Харкові (5-6.09).
ІІ модуль навчання – це дводенна сесія навчання під назвою « Курс з комунікації в нових медіа. Як привабити нові аудиторії».
Для чого це? Інтернет-аудиторія постійно змінюється, стає більш вимогливою і потребує своїх підходів. Але вже сьогодні журналістам всіх типів медіа доводиться працювати з аудиторіями в Iнтернеті. Отже, потрібно розуміти, що і як ефективно доносити до своїх клієнтів.
Чому навчатимемося? Пропонований навчальний курс розрахований на журналістів, редакторів, вмотивованих медіа-активістів з вищим від початкового рівня знання нових медіа. Модуль допоможе дізнатися й навчитися, як розширити аудиторію в он-лайн просторі, яким чином вибудовувати взаємодію з користувачами/читачами на основі довіри, які вимоги до контенту і його дизайну в блогах і соціальних мережах, які інструменти використовувати, щоб привабити більше аудиторії.

Хто може подаватися? До конкурсу запрошуються професійні журналісти і медіа-активісти, які планують працювати в Інтернеті (незалежно чи брали участь в І модулі). Кількість учасників – до 15 на один модуль.

Перші три сесії навчання ІІ модулю відбудуться:

29-30 серпня - Київ

2-3 вересня - Одеса

5-6 вересня - Харків

У Львові, Донецьку і знову Києві навчання відбудеться в ІІ половині вересня, про що буде оголошено додатково.

УВАГА! Незначна кількість учасників з інших областей можуть брати участь в конкурсі за умов самостійного забезпечення проїзду до місця проведення і проживання.

Тренерами виступатимуть провідні експерти з нових медіа з практичним досвідом роботи у даній сфері.

Умови: Учасники відбираються на конкурсній основі. Участь - безплатна. Обов’язковою умовою участі в конкурсі є заповнення анкети апліканта (додаток 1), а також реєстрація на момент навчання у сервісі Twitter та в соціальній мережі Facebook

Останній термін подачі на конкурс: 13.00, середа, 19 серпня 2009

Заповнені анкети мають бути надіслати на електронну скриньку: medianext_ua@ukr.net

Контактні особи:

Віталій Мороз, координатор програм з нових медіа, 8044 458 44 40 vmoroz (at) internews.ua

Ольга Сушицька, координатор проектів, 8044 458 44 40 osushytska (at) internews.ua

Як відбулися перший модуль навчання MediaNext, можна переглянути на нашому блозі: - http://medianext-ua.livejournal.com/ , на сайті : www.internews.ua

 
Джерело: tamila-tasheva.livejournal.com
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 640 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0