Головна » 2009 » Серпень » 20 » Нові виклики для молоді – роль спільних ініціатив
19:43
Нові виклики для молоді – роль спільних ініціатив
З 4 по 7 вересня 2009 року Національна Рада молодіжних організацій України за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту проводить в місті Києві Міжнародну молодіжну конференцію «Нові виклики для молоді – роль спільних ініціатив».
Конференція включатиме презентації молодіжних неурядових організацій, міжнародних молодіжних програм та проектів; робочі групи з розробки проектних ідей з особливим наголосом на розвитку міжнародного молодіжного співробітництва, розв’язання проблем зайнятості та працевлаштування, мобільності молоді.
До участі в конференції запрошуються:
- представники національних молодіжних платформ європейських країн та міжнародних молодіжних організацій, неурядових організацій європейських країн, що працюють у сфері міжнародного молодіжного співробітництва;
- представники українських неурядових організацій-учасники та організатори міжнародних молодіжних програм та проектів;
- представники організацій-членів Національної Ради молодіжних організацій України;
- представники донорських організацій, інших національних та міжнародних структур, що працюють з молоддю.

Робочі мови конференції: українська, російська, англійська.

Харчування та проживання під час проведення конференції забезпечується організаторами.

Для подання заявки на участь у конференції необхідно до 22 серпня 2009 року надіслати заповнену аплікаційну форму (бажано з рекомендаційним листом від організації) на електронну пошту Секретаріату Національної Ради молодіжних організацій України ncyuo_office@ukr.net або uyf@ukr.net . Пріоритет надаватиметься заявкам, що надійшли раніше та містять тему доповіді пов’язану з тематикою конференції.

Якщо у Вас виникли додаткові питання щодо заходу, звертайтесь до офісу ВСМДГО «Національна Рада молодіжних організацій України» за тел. 00 3 8 044 4893063, або напишіть листа на електронну пошту Секретаріату Національної Ради молодіжних організацій України» ncyuo_office@ukr.net або uyf@ukr.net  .

Автор : Анатолій Половинець

Джерело : http://civicua.org/calendar/view.html?q=1250962

Додатки : Аплікаційна форма  

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 630 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0