Головна » 2009 » Серпень » 26 » Конкурс бізнес-ідей «Галицькі інновації»
20:53
Конкурс бізнес-ідей «Галицькі інновації»
З метою пошуку актуальних та інноваційних ідей компанія «Альфа-АМД» за підтримки Львівської Обласної Державної Адміністрації проводить Конкурс бізнес-ідей «Галицькі інновації»
Суть конкурсу полягає у проведенні відбору найкращих бізнес-ідей, які є актуальними на даний час, для подальшої їх реалізації.
Проект має на меті створення нових та розвиток уже існуючих бізнесів на території Львівської області та України загалом за рахунок залучення інвестиційних коштів. Проведення даного конкурсу і подальша реалізація відібраних бізнес-проектів може стати першим кроком на шляху покращення стану економіки, оскільки наслідком втілення в життя відібраних бізнес-ідей стане створення нових робочих місць, покращення рівня матеріального забезпечення населення та збільшення грошових надходжень до бюджету.

Проведення конкурсу передбачає наступні етапи:

1. Реєстрація учасників конкурсу. Реєстрація триватиме до 09.09.2009 року. Доступні три способи реєстрації: інтернет-реєстрація на сайті компанії «Альфа-АМД» (www.alpha-amd.com.ua), поштова реєстрація (за адресою: Компанія «Альфа-АМД», 79058, м. Львів, проспект Чорновола, 67г, офіс 65 з поміткою «На конкурс») та реєстрація шляхом письмового заповнення анкет-учасників - здійснюватиметься 08.09 з 9:00 до 12:00 працівниками компанії «Альфа-АМД» в приміщенні ТЦ «ІнтерСіті» (м. Львів, просп. Чорновола, 67Г, 5 поверх, конференц-зал.).

2. І етап – попередній відбір. Дата проведення – 10.09.2009 року, місце проведення – торговий центр «Інтер-Сіті» (м. Львів, просп. Чорновола, 67Г). Кожен учасник надає комісії заповнену анкету та короткий виклад своєї бізнес-ідеї (5 екземплярів, об`ємом 1-2 сторінки формату А4). Час виступу учасників - до 5 хвилин. Голосування про перехід учасника на наступний етап відбувається закрито.

3. II етап - відбір бізнес-планів. Учасники, відібрані на етапі попереднього відбору бізнес-ідей подають на розгляд комісії, яка складатиметься з представників компанії «Альфа-АМД» та спеціалістів профільних галузей господарювання, бізнес-плани реалізації своїх ідей у 5 екземплярах. Час виступу учасників –  5-7 хвилин плюс час на додаткові запитання по бізнес-плану. Голосування про перехід учасника на наступний етап відбувається закрито.

4. ІІI етап – спеціалізований відбір. Кожен учасник надає комісії свій бізнес-план у прошитому вигляді, з наскрізною нумерацією сторінок, у 5 екземплярах та має 5-10 хвилин на представлення своєї ідеї. Комісія із заступників голови Львівської Обласної Державної Адміністрації та представників профільної галузі господарювання проводить відбір учасників і затверджує остаточний список фіналістів, які отримають можливість реалізації свого проекту.

До участі у конкурсі запрошуються усі бажаючі. Обов’язковою умовою участі в відборі є наявність актуальної бізнес-ідеї та розробленого бізнес-плану її реалізації. Вік учасників – від 18 років.

Для участі у форумі Вам необхідно зареєструватись. Заповнити анкету учасника можна на сайті компанії «Альфа-АМД».

Більш детальну інформацію про конкурс, його етапи та вимоги до учасників Ви можете отримати на форумі компанії «Альфа-АМД».(www.alpha-amd.com.ua).

Джерело: Ihl_Lider@yahoogroups.com

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 742 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0