Головна » 2009 » Серпень » 29 » III Ярмарок вузів Німеччини 2009
22:53
III Ярмарок вузів Німеччини 2009
2-3 жовтня 2009 року відбудеться в Києві ІІІ Ярмарок вузів Німеччини, спільно організований Освітнім консорціумом вузів GATE-Germany і Німецькою службою академічних обмінів (DAAD). Місце проведення Ярмарку – готель «Радіссон САС», вул. Ярославів Вал, 22 (станція метро «Золоті Ворота»).
Німецькі університети пропонують широкий вибір спеціалізованих навчальних програм, у яких тісно взаємопов’язані дослідження, викладання і практика.
Цього року для участі у Ярмарку відібрано 8 інституцій з Німеччини: Технічні університети м. Дрездена та м. Фрайберґа; Європейський університет Віадріна (м. Франкфурт-на-Одері); Університет м. Фрайбурґа-в-Брайзґау; Інститут TestDaF;Університети прикладних наук м. Есслінґена та Альбштадт-Зігмарінґен; Фахова спілка «Німецька мова як іноземна» (FaDaF e.V.).

Також будуть представлені стенди Посольства Німеччини в Україні, Інституту Гете в Києві, Спільного факультету машинобудування НТУУ «КПІ» та університету м.Магдебург і, звичайно ж, Інформаційного центру Німецької служби академічних обмінів (DAAD) у Києві. Українські студенти, випускники, аспіранти та вчені матимуть можливість під час доповідей чи індивідуальних консультацій довідатись про інноваційні та міжнародні програми та дослідницькі проекти з усіх дисциплін, що пропонуються німецькою та англійською мовами. Також відвідувачі дізнаються про умови допуску до навчання у вузах Німеччини та відкриття візи.

Докладніша інформація розміщена на сайтіwww.daad.org.ua

Контакти:
д-р Оксана Швайка
Інформаційний центр DAAD
Тел./Факс: +380 44 241-76-69
E-mail: info@daad.org.ua

Джерело: http://eu.prostir.ua/calendar/236536.html

Категорія: Освіта, навчання | Переглядів: 767 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0