Головна » 2009 » Серпень » 29 » День кліматичних дій в Україні
22:56
День кліматичних дій в Україні
24 жовтня 2009р., в день 54-річчя ООН, у більшості країн світу і в Україні в тому числі пройдуть акції, головною метою яких є привернути увагу політичних лідерів та суспільства до проблеми глобального потепління на нашій планеті.
Ми, організатори дій 350 в Україні хочемо зробити акцію 24 жовтня яскравою, веселою і запрошуемо всіх до співпраці та спільних дій. Виберіть будь ласка один з наведених нижче варіантів чи вигадайте власний.
В якій з названих акцій ви готові взяти участь і яка на ваш погляд буде найефектнішою?

Дерево вітру. Учасники акції виготовляють вертушки-вітрячки із кольорових журналів, пластикових пляшок і тетра-паку і пришпилюють їх до макету дерева. Всього має бути 350 вітрячків.

Намалюй собі клімат. «Відкрита майстерня» з розмальовування одягу на тему екології, зміни клімату і тд. Малювати можна балончиком через трафарет, фломастерами, акриловими фарбами. Готові речі учасники забирають собі або обмінюються між собою.

«Я хочу знати» або «У мене є питання». Зібрати 350 листів із запитаннями про зміну клімату до МінЕкології та НацАгенціїЕколІнвестицій від перехожих, обробити для статистики, передати адресатам як офіційне звернення, хай відповідають в 30-денний термін.

Марш Дідів Морозів. 350 Дідів Морозів марширують по центру міста.

Еко-Ping. В 15-50 (3-50 pm) пропінгувати масово сайт МінЕкології, після чого вимкнути комп`ютер і піти гуляти з клавіатурою в руках.

Великий банер. Зібрати логотипи різних компаній, що забруднюють середовище чи навпаки тих, що виробляють екологічну продукцію і зробити величезний банер “350”

Аплікація з фотографій. Кожен приносить свою особисту фотографію і викладаємо велике 350 з фото людей.

350 із парасольок. Незалежно від погоди прийти з парасолькою на Софіївську площу і з відкритих парасольок зробити число 350.

Dying mob. За умовним сигналом люди падають на землю і вдають, що померли. Лежать так 1 хв, потім встають. Один з них тримає плакат «Скільки ще людей має померти від зміни клімату, щоб ми почали діяти?»

E-mail. Вислати порожній електронний лист на адресу Мін Екології з темою “Зупиніть глобальне потепління”.

Перевдягнення. Вдягнути на себе в цей день щось зелене (наприклад шорти чи купальник поверх штанів).

Відповіді залишайте в коментарях до цього посту чи висилайте на адресу ukraine@350.org

Дякуємо за небайдужість до проблеми зміни клімату!

Контакти

Мірошніченко Катерина
350.org
ukraine@350.org

Джерело: http://gurt.org.ua/news/events/3739/

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 675 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0