Головна » 2009 » Жовтень » 16 » 3-ій Кубок майбутніх дипломатів набирає обертів
12:00
3-ій Кубок майбутніх дипломатів набирає обертів
В рамках підготовки до Третього міжнародного міні-футбольного турніру «Кубок майбутніх дипломатів», що проводиться за ініціативою Ліги політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» та Ради студентів Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Тараса Шевченка, відбулася зустріч Координатора проекту, Павла Бабенка, з радником Міністра освіти та науки України – Дмитром Кулібабою.
Пан Кулібаба зазначив, що Міністерство освіти та науки України підтримує проведення змагань та буде приймати активну участь в підготовці до цього турніру. Наразі вирішуються організаційні питання пов’язані з місцем проведення змагань та місцем проживання команд-учасниць.
Під час зустрічі Координатор проекту з Заступником міністра сім`ї, молоді та спорту, Крульком Іваном Івановичем, та Директором державного інституту розвитку сім`ї та молоді, Мішиним Андрієм Олександровичем, була погоджена інформаційна підтримка турніру Міністерством. Також, Директор ДІРСМ висловився за нагородження кращих гравців грамотами та пам’ятними подарунками від Міністерства.
Найбільш близьке до майбутніх дипломатів міністерство – Міністерство закордонних справ – зацікавилось проведенням даного турніру, наразі тривають перемовини щодо формату майбутньої підтримки турніру. Оргкомітет змагань покладає велику надію на нового міністра закордонних справ, Порошенка Петра Олексійовича, який завжди підтримував молодь та, в свою чергу, є випускником Інституту міжнародних відносин.
Також нагадаємо, що на ім’я координатора проекту надійшов лист про організаційну та методичну підтримку турніру особисто від Голови Головного управління по фізичній культурі та спорту виконавчого органу Київської міської ради, Володимира Філіппова.
Оргкомітет змагань щиро вдячний високо посадовцям за їх небайдужість та розумінням значущості такого змагання. Вже з повною впевненістю можна зазначити, що турнір буде, і пройде на високому організаційному рівні. Цей турнір вже обіцяє стати найбільш значущою подією грудня в м. Києві.
Третій міжнародний міні-футбольний турнір «Кубок майбутніх дипломатів», попередньо, планується провести 11-13 грудня 2009 року до Дня української дипломатії у місті Києві. 
 
Слідкуйте за новинами підготовки до турніру на офіційному сайті турніру – www.fdc.cc.ua
За додатковою інформацією звертайтесь за телефонами:                               
+38 (063) 290 95 48 або +38 (067) 299 58 58
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 780 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0