Головна » 2011 » Березень » 4 » Питання тижня-6 :-) Міні експрес-опитування Ліги "ДИПКОРПУС": Зробимо 8 березня всесвітнім святом!
19:54
Питання тижня-6 :-) Міні експрес-опитування Ліги "ДИПКОРПУС": Зробимо 8 березня всесвітнім святом!
Питання тижня :-) Міні експрес-опитування Ліги "ДИПКОРПУС" та Руслана Пейтера Питання тижня-6 :-) Міні експрес-опитування Ліги "ДИПКОРПУС": від боротьби з другою/за другу державну мову до проголошення Всесвітнього жіночого дня
На цьому тижні у нас зародилася ініціатива подати від України заявку до Генеральної Асамблеї ООН щодо визнання 8 березня Всесвітнім днем жінок. В часи повсюдної боротьби за права жіноцтва на участь у владі, освіти, вільну працю має місце така дивовижа, як відсутність всесвітньо визнаного жіночого свята. Чи підтримаєте Ви таку ініціативу?
-- так
-- ні
-- питання не на часі
-- так, але за умови запровадження святкування в Україні Всесвітнього дня чоловіків 19 листопада
  

Ліга "ДИПКОРПУС" та керівник проекту "Питання тижня" Руслан Пейтер традиційно ознайомлюють Вас з результатами п'ятого дипломатичного опитування нашої серії!
25 лютого ми поцікавилися у Вас: "Що ВИ кажете у відповідь, коли чуєте про впровадження другої державної мови в Україні". Відповідь більш ніж обнадійлива для кожного, закоханого у Вітчизну патріота:
-- Спочатку треба вивчити українську! - 60%
-- Російську - 23%
-- Англійську - 10%
-- Китайську - 3%
-- Білоруську - 0%
-- інше - 14%

Щиро Ваші, Руслан Пейтер та проект "Питання тижня" від Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС"
dipcorpus-kyiv@ukr.net  
www.dipcorpus.at.ua  
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 539 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0