Головна » 2010 » Грудень » 27 » 7-й звітно-виборний Форум Ліги політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» в рамках Маріупольського дипломатичного тижня (21.12.2010)
21:58
7-й звітно-виборний Форум Ліги політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» в рамках Маріупольського дипломатичного тижня (21.12.2010)
7 Форум Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС"
7-й звітний Форум Ліги «ДИПКОРПУС» у рамках Маріупольської тижня дипломатії до Дня дипломатичної служби України та до чергової річниці створення організації відбувся 21.12.2010 р.
На Форумі були присутні чинні керівники організації, члени Ліги і кандидати на вступ (в основному - випускники і студенти спеціальності «Міжнародні відносини» Маріупольського державного університету)
Почесними гостями Форуму Ліги «ДИПКОРПУС» стали:
- Микола Трофименко, батько-засновник «ДИПКОРПУСУ» і Перший секретар Ліги та
- Андрій Фомічов, Третій секретар Ліги «ДИПКОРПУС».
Гості вручили легатам дипломи та почесні грамоти за відданість ідеалам Ліги та за досягнення за підсумками річної відданої роботи легатів «ДИПКОРПУСУ» на благо її інтересів.
Програма Форуму також включала презентацію основних здобутків7 Форум Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" Ліги «ДИПКОРПУС» за 2009-2010 рр. в галузях народної дипломатії, науково-дослідницької та аналітичної діяльності та культурних ініціатив; представлення основних планів на майбутній 2011 рік (семінари, тренінги, дебатні турніри, круглі столи, День Європи тощо)
Кандидати у члени Ліги «ДИПКОРПУС», що успішно пройшли 120-денний випробувальний термін, в урочистій атмосфері прийняли присягу легата Ліги «ДИПКОРПУС» і офіційно поповнили ряди організації.
7 Форум Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС"Почесних звань 5-й і 6-ий секретар Ліги «ДИПКОРПУС» були удостоєні багаторічні керівники Ліги «ДИПКОРПУС» Олена Іванців та Антон Янченко.
За результатами загального відкритого голосування Виконавчим секретарем Ліги «ДИПКОРПУС» на 2010-11 рр. була обрана Вертеба Яна Русланівна, яка до цього тимчасово виконувала обов'язки Глави Ліги. Потім відбулося представлення нової команди директорату - керівників департаментів Ліги:
- Світлана Доценко - Політичний департамент Ліги «ДИПКОРПУС»;
- Гриценко Ольга - Креативний департамент Ліги «ДИПКОРПУС»;
- Бойко Злата - Інформаційний департамент Ліги «ДИПКОРПУС».
 

Фотозвіт 7-го звітно-виборного Форуму Ліги «ДИПКОРПУС» від Юлії Телешової (спеціаліст Інформаційного департаменту Ліги «ДИПКОРПУС»
http://picasaweb.google.com/dipcorpus/201008#
 

Відеозвіт 7-го звітно-виборного Форуму Ліги «ДИПКОРПУС» від Юлії Телешової (спеціаліст Інформаційного департаменту Ліги «ДИПКОРПУС»
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 604 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0