Головна » 2012 » Липень » 10 » Активних "випускників" Євроклубів України запрошуємо у країну фьордів
11:31
Активних "випускників" Євроклубів України запрошуємо у країну фьордів
Донецький Євроклуб Донецька обласна молодіжна організація "Євроклуб" запрошує колишніх учасників Євроклубів, кому від 18 до 25, на молодіжний обмін в Норвегії - обговорити майбутнє Європи. 
Проект "Майбутнє Європи" в рамках Програми молодь в дії – 2012, включатиме багатосторонній молодіжний обмін, який відбудеться 3 - 9 вересня в місті Драммен, Норвегія.
В обміні візьмуть участь молоді люди з таких різних країн, як Норвегія, Італія, Росія, Україна і Туреччина. Проект стимулюватиме молодь задуматися про європейські питання, включаючи Європейське громадянство, і залучить їх до обговорення процесу розбудови та майбутнього Європейського Союзу.

Виходячи з цього, проект буде мати сильний європейський вимір і буде стимулювати роздуми про нове європейське суспільство і його цінності. Кожну країну представлятимуть 6 молодих людей + 1 керівник групи. Загальна кількість учасників, в тому числі, норвезької групи – 30 молодих людей + 5 лідерів групи.

Більш детально про проект та про процедуру відбору тут: http://doneuroclub.blogspot.com/2012/07/euroclub-is-inviting-active-youth-to.html.

Поспішайте, прийом заявок до 14.07.2012!
Категорія: Стажування | Переглядів: 1034 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0