Головна » 2010 » Жовтень » 9 » Інтернет-вікторина "All'italiana!" в рамках святкування 150-річчя об'єднання Італії
12:05
Інтернет-вікторина "All'italiana!" в рамках святкування 150-річчя об'єднання Італії
В рамках святкування 150-річчя об'єднання Італії Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" спільно з Італійським культурним центром Маріупольського державного університету проводить першу Інтернет-вікторину на тему: "Італія - від епохи об'єднання до сучасності: історико-політичний нарис".
Запрошуємо до участі студентів, старшокласників, а також УСІХ, хто цікавиться Італією, її історією, політикою та культурою.
Вікторина відбудеться в мережі Інтернет 23 жовтня 2010 року з 18.00 до 20.00.

1. РЕЄСТРАЦІЯ: до 20.00 22 жовтня 2010 року усі охочі мають зареєструватися шляхом надсилання заявки на адресу unita150italia@yahoo.it . У заявці мають бути такі відомості: 
а) П.І.П. 
б) місце проживання (місто/село/тощо) 
в) місце навчання 
г) місце роботи 
д) контактний телефон 
е) адреса електронної пошти, на яку будуть надіслані завдання Інтернет-вікторини "All'italiana!"; 

2. О 18.00 23 жовтня 2010 року зареєстровані учасники повинні мати доступ до мережі Інтернет. Саме у цей час вони отримають на зазначені в реєстраційній заявці скриньки завдання Інтернет-вікторини "All'italiana!". Копія анкети із запитаннями буде вивішена на порталі Ліги "ДИПКОРПУС" - www.dipcorpus.at.ua. Далі якнайшвидше потрібно видалити невірні варіанти завдань та повернути листа-питальника на адресу unita150italia@yahoo.it 
 
3. До 20.00 23 жовтня 2010 року учасники мають завершити надсилання відповідей. Відповіді, надіслані після цього часу до розгляду не прийматимуться. У цей самий час на порталі Ліги "ДИПКОРПУС" будуть оприлюднені вірні відповіді на питання інтернет-вікторини. 

4. Оргкомітет Інтернет-вікторини "All'italiana!" з 20.00 23 жовтня 2010 року починає обробку анкет з відповідями. До уваги беруться швидкість надсилання та кількість правильних відповідей. УВАГА! За практикою попередніх вікторин маємо досвід кількаразового надсилання тим самим учасником анкети з корегованими даними. У такому випадку анкета приймається до уваги, проте за час надходження відповідей вважатиметься час надходження останнього, а не першого з листів-відповідей цього учасника вікторини. 
 
5. О 18.00 24 жовтня 2010 року на порталі Ліги "ДИПКОРПУС" - www.dipcorpus.at.ua будуть оприлюднені попередні результати інтернет-вікторини. Від цього часу і до 14.00 25 жовтня ми приймаємо апеляції учасників. 
Нарешті, о 18.00 25 жовтня 2010 року Ліга "ДИПКОРПУС" оголосить імена кращих знавців всього італійського. 

Переможець та призери Інтернет-вікторини "All'italiana!", за традицією Ліги "ДИПКОРПУС", не лише зарекомендують себе знавцями Італії, але й будуть урочисто нагороджені дипломами та ексклюзивними призами особисто професором Андрео Романо, деканом факультету політичних наук Мессінського університету, а також одержать літературу з міжнародних відносин від Ліги "ДИПКОРПУС".

Реєстрацію на Інтернет-вікторину "All'italiana!" розпочато, ласкаво просимо!

Організаційні та технічні питання:
тел.: +30 (050) 622-16-21
е-пошта: dipcorpus@ukr.net  
Група Інтернет-вікторини "All'italiana!": http://vkontakte.ru/club20561205

Користуючись нагодою, Ліга "ДИПКОРПУС" нагадує про збір пропозицій та ідей щодо святкування 150-річчя об'єднання Італії (е-пошта: dipcorpus@ukr.net - до уваги Вітторіо Тарселлі, Департамент євроінтеграції Ліги "ДИПКОРПУС")
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 1528 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0