Головна » 2011 » Січень » 13 » АСМБР та Посольство Латвії в Україні організовують поїздку до Риги!
20:43
АСМБР та Посольство Латвії в Україні організовують поїздку до Риги!
Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку за підтримки Посольства Латвійської Республіки в Україні приступає до реалізації проекту «Весняна Рига».
У першій половині березня 2011 року представники української молоді на комфортабельному автобусі відвідають столицю Латвійської Республіки – місто Ригу.
Рига - столиця Латвії. Місто уникнуло перепланувань за радянських часів і повністю зберегло свій історичний вигляд. Старе місто розташоване на річці Даугаві. Рига - це живописні середньовічні будиночки, гострі шпилі веж, древні церкви і монастирі що впритул стоять один до одного на вузьких вуличках. Стара Рига і Ризьке бульварне кільце внесені до списку ЮНЕСКО "Світова культурна спадщина".
 
 
Рига - це не лише романтика Середньовіччя, це і свого роду музей модерну. Мабуть, ні в одному іншому місті ви не знайдете стільки прекрасних будівель побудованих в цьому експресивному, виключно виразному і багатому декоративними деталями стилі.
 
 
В рамках перебування в Ризі заплановані не тільки знайомство з історією міста і столицею Латвійської Республіки, але й низка офіційних зустрічей в мерії цього міста та різноманітних організаціях.
 
 
Вартість поїздки складає 195 євро. До вартості включено транспортні витрати (комфортабельний автобус, який буде супроводжувати учасників протягом всієї поїздки), оформлення віз, проживання та трьохразове харчування в Ризі, повне екскурсійне обслуговування, кваліфіковані російськомовні екскурсоводи, вартість квитків до музеїв, мед страхування, тощо.
 
 
Довідки за тел.: 05366-33013, 0536-791603, 0536-791602
 
 
До участі в проекті запрошуються представники української молоді, які цікавляться історією та культурою Латвії та мають чинний закордонний паспорт або проїзний документ дитини (закордонний паспорт для неповнолітнього).
 
 
 
Всі бажаючі повинні в строк до 10 лютого 2011 року надіслати електронною поштою організаторам (info@apibd.com, forum@apibd.com) або надіслати в офіс АСМБР повністю заповнені анкети. (зразок анкети можете запитати за тими ж мейлами) УВАГА!!!
 
 
З метою належного оформлення візових документів необхідно в строк до 25 лютого 2011 року передати (особисто або кур’єрською поштою) до офісу АСМБР (39600, м. Кременчук, Вул. Г. Жадова, 12, 3 поверх, офіс АСМБР):
- паспорт / проїзний документ дитини (оригінал);
- копію паспорту / проїзного документу дитини (всі сторінки);
- 2 фотокартки 3,5 х 4,5 на світлому фоні; - копію ідентифікаційного коду;
- копію свідоцтва про народження (або українського паспорту);
- нотаріально оформлену заяву від батьків для неповнолітніх учасників;
- довідку з навчального закладу; - сплатити вартість поїздки.
 
 
Джерело: http://mnrkyiv.jimdo.com/
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 716 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0