Головна » 2009 » Вересень » 30 » Безкоштовні курси з італійської мови та культурної орієнтації
12:49
Безкоштовні курси з італійської мови та культурної орієнтації
Розпочинається реєстрація на безкоштовні курси з італійської мови та культурної орієнтації. Курси відкриті для всіх бажаючих працювати в Італії та проводяться італійською неурядовою організацією Cidis Onlus в партнерстві з Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні та за фінансової підтримки Міністерства внутрішніх справ Італії.
Курси триватимуть протягом тижня з 12 по 19 жовтня 2009 року (в робочі дні – з 15:00 до 20:00 години, по вихідних днях – з 09:00 до 17:00 години) в приміщенні Представництва МОМ в Україні за адресою вул. Михайлівська, 8.
Щоб зареєструватися, будь ласка, пишіть на електронну адресу pr@iom.kiev.ua або телефонуйте за номером +38 044 568 50 15 до контактної особи – Тетяни Міськової. Останній день для реєстрації – 10 жовтня 2009 року.

Курси відбуватимуться в рамках проекту Cidis Onlus під назвою «E-Work: легальний в’їзд та соціальна інтеграція жінок-іноземок у місті Казерта», основною метою якого є надання мовних базових знань для полегшення процесу соціальної інтеграції іноземців до суспільства Італії.

Будь ласка, знайдіть більш детальну інформацію про захід у прес-релізі в окремому файлі (українською та англійською мовами), а також оголошення організаторів. Будь ласка, за можливості поширте інформацію серед усіх зацікавлених сторін.

Джерело: http://unistudy.org.ua/opportunities.htm?id=1041

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 974 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0