Головна » 2009 » Грудень » 19 » БІЗНЕС-ШКОЛА ДЛЯ СТУДЕНТІВ У М. ЗАПОРІЖЖІ ВІД ЛІГИ «ДИПКОРПУС»
23:19
БІЗНЕС-ШКОЛА ДЛЯ СТУДЕНТІВ У М. ЗАПОРІЖЖІ ВІД ЛІГИ «ДИПКОРПУС»

18 грудня 2009 у м. Запоріжжі відбувся круглий стіл «Третій сектор і бізнес: крок до партнерства». Цей захід є складовою проекту «Налагодження партнерства між громадськими організаціями та приватним сектором Запоріжжя», що реалізується громадською організацією «Укрпростір».
Під час круглого столу були презентовані 7 проектів громадських організацій Запоріжжя, що отримали найбільшу підтримку в ході попереднього он-лайн голосування та за висновками експертної комісії стали переможцями.
Ліга «ДИПКОРПУС» у м. Запоріжжі брала участь у конкурсі з двома проектними пропозиціями, обидві з яких отримали підтримку громадськості. Через суміжні цілі проектів та тотожну аудиторію було вирішено об'єднати 2 проекти в 1 масштабний. Власне саме цей проект, що отримав назву «Бізнес-школа для студентів» Ліга «ДИПКОРПУС» і презентувала в рамках круглого столу.
В засіданні взяли участь заступник голови Запорізької облдержадміністрації Сін О.Ч., представники бізнес-середовища м. Запоріжжя, а також низка громадських організацій. Учасники мали нагоду познайомитись з презентаціями найцікавіших проектів, що їх громадський сектор пропонує як можливість співпраці з бізнесом, поділитися думками щодо механізмів їх реалізації та знайти партнерів для подальшої співпраці.
В рамках проекту «Бізнес-школа для студентів» Ліга «ДИПКОРПУС» ставить перед собою завдання забезпечити відповідність рівня кваліфікації та компетенції студентів очікуванням роботодавців та сприяти формування усестороннє розвиненої, цілісної, з професійної точки зору, особистості. Задля досягнення цих завдань Ліга пропонує представникам бізнес-середовища долучитись до проекту, а саме проведення сучасних майстер-класів та стажувань, а за результатами етапу стажування – і надати запрошення яскравим, цікавим, креативним молодим фахівцям стати працівниками своїх компаній.
Ще на етапі он-лайн голосування Ліга одержала підтримку бізнес-структур, що висловили свою зацікавленість проектом. Не залишилися байдужими і компанії, яким проект був презентований під час круглого столу. Сподіваймося, мережа партнерів буде ширитись і надалі, а проект буде набувати популярності, породжуючи взаємні успіхи молоді та бізнес-середовища.

Уповноважений представник
Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС"
у м. Запоріжжі
Горбачова Ірина Андріївна
е-пошта: dipcorpus-zp@ukr.net  
www.dipcorpus.at.ua

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 662 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0