Головна » 2009 » Листопад » 20 » Бюлетень "Україна-НАТО": громадська дипломатія в Україні
20:47
Бюлетень "Україна-НАТО": громадська дипломатія в Україні
"Європейський Вибір" презентує спільний із Громадською Лігою УКРАЇНА-НАТО третій квартальний бюлетень УКРАЇНА-НАТО. Електронне видання було розпочато у цьому році, і надає читачам різноманітну інформацію про діяльність НАТО в Україні і світі.
Бюлетень доступний в розділі Бібліотека http://eu.prostir.ua/library/237996.html
Тема чергового номера - ГРОМАДСЬКА ДИПЛОМАТІЯ. Аналізується яким чином НАТО в Україні і світі використовує цей механізм поширення інформації та знань про безпеку. Військові свята, презентації, круглі столи та шкільні футбольні турніри - все має свій сенс, коли ми говоримо про встановлення зв’язків між різними європейськими культурами і народами. Читайте огляд у свіжому номері е-бюлетеня УКРАЇНА-НАТО статтю "Дні НАТО в Україні"

Якщо Ви шукаєте можливості встановлення контактів із державними органами, і не знаєте з чого розпочати - перегляньте презентацію Координаційного бюро європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату КМУ. В огляді описані основні завдання та проекти над якими працює новостворений державний орган.

Крім того, дізнавайтеся що цікавого вирішили під час 55 Генеральної асамблеї ААД, що корисного можна знайти в інтернеті про безпеку, що подивитися із відео на сервісі YouTube і які заходи не варто пропустити цієї зими у сфері безпеки та НАТО.

УВАГА! Бюлетень може бути відтворений, пересланий, переданий для подальшого використання. Також, видання є виключно е-виданням, тому подумайте про природу та клімат, коли вирішите його друкувати. Це дозволить зберегти ще одне європейське дерево. Чи знаєте Ви що середній європеєць на місяць використовуємо для своїх потреб 20 кг паперу. Дізнатися більше: www.climate.org.ua

Бюлетень № 1 http://www.ua-nato.org.ua/images/download/UA-NATO_Bulletein1.pdf
Бюлетень № 2 http://www.ua-nato.org.ua/images/download/Bulletin_2.pdf

Бюлетень завжди доступний на цих ресурсах:
www.civicua.org
www.nceai.gov.ua
www.ua-nato.org.ua
www.eu.prostir.ua
www.apibd.com

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИБІР
www.eu4ukr.blogspot.com

Джерело: http://eu.prostir.ua/news/237976.html
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 733 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0