Головна » 2011 » Березень » 22 » Черговий семінар «Добре там, де ми є» із захисту прав українців при виїзді за кордон для курсантів Азовського морського інституту
14:44
Черговий семінар «Добре там, де ми є» із захисту прав українців при виїзді за кордон для курсантів Азовського морського інституту
Черговий семінар «Добре там, де ми є» із захисту прав українців при виїзді за кордон для курсантів Азовського морського інституту Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" провела черговий захід в рамках кампанії "Знай свої права - захисти своє життя закордоном".
Семінар-тренінг "Добре там, де ми є" та демонстрацію навчального фільму "Місце призначення" для курсантів Азовського морського інституту відбувся під загальним керівництвом авторки проекту, директорки Інформаційного департаменту Ліги "ДИПКОРПУС" Злати Бойко.
Фільм та тренінг спрямовані на ознайомлення майбутніх мореплавців із основними правилами перебування закордоном, найпоширенішими небезпеками та шляхів порятунку у скрутних ситуаціях. Життя моряка як на судні, так і у численних перельотах від домівки до портів відправки потребує від кожного готовності до екстремальних ситуацій та особистої ініціативності. Саме тому спеціально до презентації у Азовському морському інституті були розроблені тренінги, на яких курсанти змогли як ознайомитися із напрацюваннями Ліги "ДИПКОРПУС" щодо забезпечення безпеки моряків за кордоном, так і висловити власні думки та ідеї у форматі рольової гри, поділитися власним досвідом чи досвідом знайомих.
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 530 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0