Головна » 2009 » Грудень » 22 » Четвертий Кубок майбутніх дипломатів: а у нас - курс на Донбас!!!
22:40
Четвертий Кубок майбутніх дипломатів: а у нас - курс на Донбас!!!
Сьогодні, 22.12.2009, за символічним співпадінням, у День української дипломатії, до старту чемпіонату з футболу ЄВРО-2012 залишається 900 днів!
З цієї нагоди Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" та Рада студентів Інститут міжнародних відносин КНУ ім. Шевченка презентує 4-ий Кубок майбутніх дипломатів - міжнародний турнір з міні-футболу на підтримку ЄВРО-2012 в Україні та Польщі.
Як повідомляє Павло Валерійович Бабенко - автор проекту та незмінний голова Оргкомітету Кубку майбутніх дипломатів, всі пріоритети Кубку залишаться в силі:
- Кубок сприятиме формуванню корпоративної культури молодих фахівців-міжнародників;
- Кубок сприятиме просуванню підготовки до ЄВРО-2012 в Україні;
- Кубок традиційно пройде в місті, що прийматиме матчі ЄВРО-2012! Отже, нині майбутні дипломати зі всієї України та закордону пакуватимуть валізи .. на Донецьк!
Партнером Ліги "ДИПКОРПУС" та Ради студентів ІМВ у проведенні Четвертого Кубку майбутніх дипломатів стануть студенти-міжнародники Донецького національного університету, що є погстійними учасниками Кубку, вже тривалий час прагнуть прийняти Кубок у Донецьку .. і, звісно, залишити його у себе :-)
Доречі, Південна столиця Донбасу - м. Маріуполь якраз є Штаб-квартирою Ліги "ДИПКОРПУС", і нині там посилено обмізковують, яким чином скористатися з весняного турніру та залучити учасників Кубку до знайомства з рідним містом. Не виключено, що ці міркування призведуть до проведення окремої цікавої акції в часі Четвертого Кубку майбутніх дипломатів.
У вмінні проводити міжнародні футбольні турніри на Донеччині та Приазов'ї на найвищому рівні вся Європа переконалася цього літа на прикладі генеральної (так і кортить написати "ГЕНІАЛЬНОЇ РЕПЕТИЦІЇ") репетиції ЄВРО-2012 - юнацького ЄВРО-2009, що відбулося у Донецьку та Маріуполі.
Тоді УЄФА була вражена касовими зборами, масштабом супутніх заходів, якістю волонтерського руху (до останнього доклали рук і легати "ДИПКОРПУСУ", здобувши унікальний досвід).
На разі, за словами Павла Бабенка, навесні 2010 року у Донецьку є також всі підстави очікувати чергового рекорду з участі команд - адже:
а) міжнародники-донеччани віддавна товаришують з молодими дипломатами з Польщі;
б) міжнародники Білоруського державного університету після дебюту на Київському Третьому Кубку майбутніх дипломатів остаточно закохані в проект та повні рішучості відібрати-таки Кубок у теперішнього володаря - збірної Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Шевченка;
в) представники Посольства Російської Федерації в Україні після візиту на відкриття Київського Кубку щиро зацікавилися та готові сприяти участі збірної Московського університету міжнародних відносин у наймасштабнішому спортивному проекті молодих дипломатів.
Відтак, запрошуємо вас розповсюджувати відомості про Кубок майбутніх дипломатів серед ваших колег-знайомих, що мають у студентському квитку позначку "спеціальність "Міжнародні ... відносини" та уважно стежити за новинами на офіційному сайті проекту www.fdc.cc.ua та порталі Ліги "ДИПКОРПУС" www.dipcorpus.at.ua!
Буде яскраво, цікаво та, за традицією, "в десяточку"!
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 708 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0