Головна » 2010 » Листопад » 12 » Чи здійснює Україна євроінтеграційні реформи?
17:22
Чи здійснює Україна євроінтеграційні реформи?
15 листопада 2010 року (понеділок) о 12.30 в УНІАН (вул. Хрещатик, 4) розпочнеться прес-конференція на тему «Чи здійснює Україна євроінтеграційні реформи? – Погляд експертів напередодні саміту Україна-ЄС».
Під час прес-конференції керівники провідних українських аналітичних центрів говоритимуть про те, чи виконує Україна реформи, передбачені Порядком денним асоціації (ПДА) Україна-ЄС.
На прес-конференції експерти даватимуть оцінку дій української та європейської сторін напередодні саміту Україна-ЄС, що відбудеться 22 листопада в Брюсселі.
Учасники прес-конференції:

•Юлія Тищенко, Керівник програм розвитку громадянського суспільства Українського незалежного центру політичних досліджень (УНЦПД);
•Ігор Бураковський, Директор Інституту економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД);
•Ігор Коліушко, Голова Правління Центру політико-правових реформ (ЦППР);
•Олександр Сушко, Науковий директор Інституту євроатлантичного співробітництва;
•Ганна Голубовська-Анісімова, Директор Всеукраїнської екологічної громадської організації "Мама-86”;
•Ірина Солоненко, директор Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження».
 
 
Другий етап громадського моніторингу дій влади проводився в рамках реалізації проекту «Виконання Порядку денного асоціації (ПДА) між Україною і ЄС: експертний погляд» протягом липня-жовтня 2010 року. Проект виконує Консорціум українських аналітичних центрів у складі Українського незалежного центру політичних досліджень (УНЦПД), Інституту економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД) та Центру політико-правових реформ (ЦППР). Медійну підтримку надає МГО "Інтерньюз-Україна”.
 
Проект здійснюється за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду ”Відродження”.
Проект здійснюється у співпраці з Громадською експертною радою при Українській частині Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС.
Реєстрація представників ЗМІ на прес-конференції – за телефоном 097 712 25 91, або електронною поштою jostapchuk@internews.ua, Юлія Остапчук, Інтерньюз-Україна.
 
Довідково
Порядок денний асоціації Україна-ЄС (ПДА) – це базовий документ, що регулює відносини між Україною та ЄС до набуття чинності нової Угоди про асоціацію. Він визначає ключові пріоритети реформ, яким Україна має приділити увагу задля того, щоб скористатися можливостями поглибленої співпраці з ЄС. Практична мета ПДА полягає у чіткому визначенні пріоритетів, які вимагають негайних дій ще до офіційного підписання Угоди про асоціацію.

Більше інформації: www.es-ukraina.blogspot.com
 
 
Контакти
Юлія Остапчук
Інтерньюз-Україна
jostapchuk@internews.ua
+38 (097) 712 25 91

Джерело: http://gurt.org.ua/news/conferences/8307/
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 537 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0