Головна » 2010 » Вересень » 15 » Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" - 15/09/2010 р.
19:24
Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" - 15/09/2010 р.
Вийшла нова версія посібника програми "Молодь в дії", дійсна від 1 січня 2010р.
Програмний посібник - це інструмент для будь-кого, хто хоче прийняти участь у програмі "Молодь в дії". Він включає необхідну інформацію про пріоритети, акції (підпрограми), основні характеристики, критерії та умови участі в програмі. Нова версія посібника доступна на англійській мові
http://yia.org.ua/2010/01/03/nova_versja_posbnika_programi_molod_v_d.html
 


Конкурс проектів фундаментальних досліджень Україна-Білорусь
Оголошується конкурс (Ф41) спільних проектів Державного фонду фундаментальних досліджень (ДФФД) і Білоруського республіканського фонду фундаментальних досліджень (БРФФД) на 2011 – 2012 роки
http://iee.org.ua/ru/detailed/grants/281
 
 

Конкурс проектів фундаментальних досліджень Україна-Російська федерація
Державний фонд фундаментальних досліджень (ДФФД) і Російський фонд фундаментальних досліджень (РФФД) відповідно до укладеної між ними угоди про співробітництво з метою консолідації зусиль
Фондів для фінансової підтримки актуальних досліджень, оголошують
другий конкурс (Ф40) спільних проектів фундаментальних наукових
досліджень, що виконуються вченими України та Російської Федерації.
http://iee.org.ua/ru/detailed/grants/280
 
 

Долучись до обговорень економічного клубу
Економічний клуб – це неформальна економічна освіта, це зустрічі з експертами, це гарячі дискусії, що надихають, змінюють та розвивають.
Бо тільки тут збирається народ, якому дійсно цікаве економічне життя нашої країни та світу. Все частіше чуєш на лекціях слово "глобалізація”? Не можеш з першого разу вимовити слово "аутсорсинг”? Починаєш визначення слова "логістика” зі слів: "Ну, це щось логічне…”?
http://studnews.org.ua/archives/1414
 
 

Хочеш робити зміни? Стань Волонтером ООН (29.09)
Looking for a change? Become a United Nations Volunteer!
Learn more on the 29th of September.
Have you ever thought to put your personal and professional skills to the service of United Nations to contribute to peace and development worldwide?
http://studnews.org.ua/archives/1379
 
 

JUNIOR ANALYST at Concorde Capital
Concorde Capital is looking for a JUNIOR ANALYST for its research department Responsibilities:
- Data mining & analysis
- Prepare presentations, draft portions of research reports
- Assist analysts with building financial models and preparing research reports
http://studnews.org.ua/archives/1403
 
 

Стартует чемпионат по бизнес-кейсам Case Champ
Что случится, если задачи, стоящие перед CEO, будут решать студенты?
Case Champ – первый всеукраинский студенческий чемпионат по решению бизнес-кейсов – приглашает студентов решить бизнес-кейс, написанный одной из лучших MBA-школ мира. Во время работы над кейсом команде из четырех человек предлагается разобраться в новом бизнесе и на основании имеющейся информации предложить решение стратегической проблемы для компании.
http://studnews.org.ua/archives/1422
 
 

Набір студентів на дистанційний освітній курс
Запрошуємо стати студентами на дистанційному курсі. Ця пропозиція не містить у собі реклами жодного навчального закладу і не погрожує зачинити вас в інститутських стінах на довгі п’ять років. Йдеться про дистанційний навчальний курс «Правовий захист знедолених дітей» (проект МГО "М.АРТ.ІН-клуб, що фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні), розроблений експертами Мережі правозахисних дитячих центрів Донбасу, а також залученими експертами-правозахисниками.
http://studnews.org.ua/archives/1389
 
 

Інформаційні дні Програми Темпус ІV (2010)
Національний Темпус-офіс в Україні в тісній співпраці з Представництвом Європейського Союзу в Україні та за підтримки Міністерства освіти і науки України розпочинає реєстрацію на Інформаційні дні Програми Темпус ІV.
http://unistudy.org.ua/events/otherevents.htm?id=2229
 
 

European Master in Global Studies
Deadline: 01/12/2010
Open to: non- EU and EU students with bachelors degree
Scholarship: tuition fees, living allowance, travel allowance
The European Master in Global Studies is a two year’s Master and divided into four phases (two winter and two summer terms). The Course is modularised and integrated: All students are supposed to study at year one at one of the European partner universities (London School of Economics, Roskilde University, University of Leipzig, University of Vienna, University of Wroclaw) and for the second year at a different European partner university. Furthermore European students have the possibility to spend one semester at the non-European partner universities.
http://unistudy.org.ua/opportunities/scholarships.htm?id=2225
 
 

Best PhD Thesis Award in Central and Eastern Europe
UniCredit & Universities Foundation has launched the first competition for 6 CEE Best PhD Thesis Award aimed at all young PhD graduates from the 19 Eastern European countries belonging to the geographical scope of our Group (Group geography except from Italy, Austria and Germany).
http://unistudy.org.ua/opportunities/grants.htm?id=2220
 
 

Графік особистого прийому громадян керівництвом Головного управління у справах сім'ї та молоді виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації)
http://sms.gov.ua/index.php?news_id=42596&type=NewsText
 
 

Інститути громадянського суспільства: як стати впливовими?
22 вересня 2010 р. в Донецьку відбудеться круглий стіл "Розвиток спроможності ІГС реформувати Україну”. Захід проводиться у межах реалізації однойменного проекту Ресурсного центру ГУРТ і присвячений розгляду актуальних питань організаційного розвитку та його впливу на ефективність та життєздатність інститутів громадянського суспільства (ІГС).
http://gurt.org.ua/news/events/7692/
 
 

Шанс для розумних працювати та навчатися в США
Безкоштовно навчатися та проводити дослідження в США мають змогу рівненські науковці, викладачі та студенти. Така можливість є і в журналістів, юристів, діячів культури, фахівців з бібліотекарства.
Це стало можливим завдяки програмі наукових обмінів імені Фулбрайта. В Україні програма розпочала свою роботу із 1992 року. Протягом 15-річної діяльності програми в Україні понад 700 українських науковців та студентів проводили дослідження та навчалися у США.
http://gurt.org.ua/news/competitions/7694/
 
 

Відкрита "гаряча” телефонна лінія для виборців в Одеській області
Одеська обласна організація Комітет виборців України повідомляє про відкриття "гарячої" телефонної лінії для виборців регіону.
Телефон "гарячої" телефонної лінії для виборців Одеської області: (048) 716-46-83
http://gurt.org.ua/news/recent/7695/
 
 

Незалежна видавнича діяльність - досвід Німеччини
21 вересня Представництво Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні втретє проводить засідання лівого дискусійного кола.
Цього разу темою зустрічі буде «Досвід незалежної видавничої діяльності у Німеччині як приклад для України?» Гостем заходу буде німецький публіцист, співзасновник лівого видання «Verbrecher Verlag» Йорг Зундермайєр.
http://gurt.org.ua/news/events/7691/
 
 

Фонд «Відкрий Україну» підтримає молодих жінок
Фонд «Відкрий Україну» оголошує про початок програми з підтримки молодих, активних та успішних жінок, які працюють задля зміни країни на краще та реалізовують проекти, що допомагають громаді.
http://gurt.org.ua/news/competitions/7690/
 
 

Соціальний фотоконкурс «Луганськ без гриму»
Для того, щоб зберегти Луганськ, жителям потрібно побачити його без прикрас, не крізь рожеві окуляри, нав’язані владою, а таким, який він є, «без гриму». Саме з цією метою Літературне угруповання СТАН та Інтернет-портал культури «Тиск світла» оголошують конкурс соціальної фотографії «Луганськ без гриму».
http://gurt.org.ua/news/competitions/7685/
 
 

Перший урок Школи сімейної фотографії
17 вересня 2010 р. (п’ятниця) о 15:00 в Києві в приміщенні арт-кафе «ХудГраф» (б-р. Т.Шевченка 33, 2-й поверх) відбудеться перший урок Школи сімейної фотографії. У цей час всі охочі батьки і діти зможуть взяти участь у майстер-класі відомого українського фотохудожника Віктора Марущенка. Під час уроку також відбудеться презентація Всеукраїнського фотоконкурсу «Світ дитячої мрії».
http://gurt.org.ua/news/events/7675/
 
 

Культурне відродження Донецька
З 25 по 26 вересня в Донецьку пройде міжнародна конференція "Культурна конверсія: нове життя індустріального минулого". Її мета - показати, яким чином культура може допомогти індустріальному місту знайти свій шлях у постіндустріальному світі. Серед учасників конференції - ряд найбільш впливових культурних менеджерів Європи, Росії та України.
http://gurt.org.ua/news/conferences/7680/
 
 

Стажування у США "Планування та розвиток міст” для фахівців з Луганської області
Програмою "Громадські зв’язки”, що є програмою Агентства США з міжнародного розвитку, у Луганській області розпочато відбір кандидатів у групу "Планування та розвиток міст” для професійного тритижневого стажування у США.
http://gurt.org.ua/news/competitions/7678/
 
 

Український консенсус запрошує журналістів-волонтерів
«Український консенсус» запрошує до співробітництва авторів статей. Якщо Вам цікава проблематика ресурсу, Ви хочете спробувати себе в якості журналіста, маєте аналітичні здібності або просто бажаєте написати про "наболіле” - ресурс з радістю надасть можливість прийняти участь у пошуку Українського консенсусу.
http://gurt.org.ua/vacancies/7672/
 


UNITER запрошує лідерів громадянського суспільтсва для участі у Конференції партнерів проекту
Міжнародна неприбуткова організація Пакт має честь запросити експертів та представників громадянського суспільства України до участі у Конференції партнерів проекту UNITER, яка відбудеться з 30 вересня до 2 жовтня в м. Києві.
Головним завданням конференції є обговорити та визначити стратегію розвитку громадянського суспільства в Україні до 2015 року.
http://gurt.org.ua/news/events/7671/
 
 

Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України» оголошує запуск програми грантів для незалежних мистецьких проектів і³ [ідея – імпульс – інновація] та запрошує на інаугураційний мистецький проект програми і³ «Я запізнююся на літак, на який запізнитися неможливо» Алевтини Кахідзе.
http://civic.ua/news/view.html?q=1468109
 
 

Візьміть участь у проекті «Футбол проти расизму в Європі»!
Центр «FARE» («Football against racism in Europe») запрошує українські організації до подання заявок на отримання грантів для організації антирасистської діяльності під час сезону 2010/2011р.
Фінансова підтримка надається для виконання місцевих, регіональних чи національних ініціатив
http://civic.ua/news/view.html?q=1467450
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 851 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0