Головна » 2010 » Травень » 25 » День української сорочки у ЄвроМістечку на День Європи в Маріуполі (29 травня 2010 р.)
19:55
День української сорочки у ЄвроМістечку на День Європи в Маріуполі (29 травня 2010 р.)
Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" у рамках відзначення Всеукраїнського Дня Європи в Маріуполі-2010 запрошує гостей та мешканців міста підтримати ініціативу "День української сорочки" і відвідати у в українській вишиванці святкові заходи на Театральній площі Маріуполя (29.05.2010 з 11:00 до 22:00).
День вишиванки надає прекрасну можливість продемонструвати шедеври української вишивки, які є у багатьох вдома і не знаходять застосування в повсякденному вжитку.
З іншого боку, це надасть святкувань Дня Європи неповторний вітчизняний колорит і в кращому вигляді презентує рідний Маріуполь в очах дипломатичних представників 18 держав Європи.
Кожен, хто в умовленому дрес-коді - вишиванці прийде до намету "Євроклуб" в Євромістечку, зможе отримати у представників Ліги "ДИПКОРПУС" сувенір для святкового гардероба з символікою ЄС від Посольства Євросоюзу в Україні.
Ініціатива "День української сорочки", починаючи з 15 квітня, проводилася в різних містах України. А студенти і викладачі спеціальності "Міжнародні відносини" Маріупольського державного гуманітарного університету вже кілька років поспіль саме у такій формі: вишиванка + джинси проводили Дні Європи в Театральному сквері. Так що традиція ця для Маріуполя вже добра і усталена.


Доценко Світлана Олександрівна
Директор Департаменту євроінтеграції
Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС"
тел.: (050) 059-52-19
е-пошта: dipcorpus-mdgu@ukr.net 
www.dipcorpus.at.ua
Категорія: День Європи - Маріуполь - 2010 | Переглядів: 1116 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0