Головна » 2010 » Травень » 11
Можеш назвати себе поціновувачем фотографії, маєш фотокамеру і певні навички у створенні фотографій? Ми шукаємо тебе! Стань фотоволонтером у рамках святкування Днів Європи в м. Маріуполі 29 травня 2010 року! Долучайся до створення першої в історії спеціалізованої фотогалереї-презентації Всеукраїнського Дня Європи.
Шановні потенційні гості міста та вітчизняні учасники Всеукраїнського Дня Європи у Маріуполі! Ми віримо, що Ваші враження мають бути направду незабутніми. Отже, пропонуємо взяти на себе додаткову місію - зб ... Читати далі »
Категория: День Європи - Маріуполь - 2010 | Просмотров: 1169 | Добавил: dipcorpus | Дата: 11.05.2010

Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку, Молодіжне об’єднання народних дипломатів за підтримки осередку Польської туристичної організації в Україні реалізують проект «Чудовий Краків – історичне серце Польщі».
З 20 по 24 червня 2010 року представники української молоді на комфортабельному автобусі відвідають Краків.

Краків складається з внутрішнього міста і семи передмість. 39 костьолів, 25 монастирів, собори Св. Станіслава і Вацлава ХІVст, замки, фортеці ХІV ст., усипальниці польських королів, єпископів і героїв, готичний костьол Св. Марії ХІІІ ст., костьол Св. Анни з гробницею Коперника, величезний з ... Читати далі »
Просмотров: 692 | Добавил: dipcorpus | Дата: 11.05.2010

Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини запрошує 20 молодих співробітників державних установ України пройти двотижневе стажування у Федеральному міністерстві закордонних справ Німеччини восени 2010 року.
Програма стажування „High Level Exchange Programme" для молодих держслужбовців з України була започаткована Міністрами закордонних справ ФРН та України у 2005 році.
У рамках програми молоді фахівці з України матимуть можливість особисто спостерігати за роботою Федерального міністерства закордонних справ Німеччини, вивчати пр ... Читати далі »
Категория: Стажування | Просмотров: 1126 | Добавил: dipcorpus | Дата: 11.05.2010