Головна » 2010 » Травень » 11 » АСМБР та МОНД організовують поїздку до Кракова!
19:42
АСМБР та МОНД організовують поїздку до Кракова!
Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку, Молодіжне об’єднання народних дипломатів за підтримки осередку Польської туристичної організації в Україні реалізують проект «Чудовий Краків – історичне серце Польщі».
З 20 по 24 червня 2010 року представники української молоді на комфортабельному автобусі відвідають Краків.

Краків складається з внутрішнього міста і семи передмість. 39 костьолів, 25 монастирів, собори Св. Станіслава і Вацлава ХІVст, замки, фортеці ХІV ст., усипальниці польських королів, єпископів і героїв, готичний костьол Св. Марії ХІІІ ст., костьол Св. Анни з гробницею Коперника, величезний замок ХІІ ст., багато іншого – це все Краків. Під час перебування в культурній столиці Польщі українська молодь відвідає Вавельський замок, який за значимістю для Кракова і Польщі в цілому можна порівняти з Московським Кремлем для Росії. Розташований на високому березі Вісли, Вавель включає в себе Королівський замок, кафедральний собор і систему замкових укріплень. Заплановане відвідування замку. Костьолу, місць поховання видатних поляків.
 

У кафедральному соборі поховані польські королі, найбільші польські поети – Адам Міцкевич, Юліуш Словацький і Ціпріан-Каміль Норвіда, а також політичні діячі Тадеуш Костюшко, Юзеф Пілсуцький, Юзеф Понятовські, Владислав Сікорські, Лєх Качинський і його дружина Марія. Перебування в Кракові буде включати багато цікавих екскурсій, в тому числі відвідування соляної шахти «Величка». Головна визначна пам’ятка «Велички» - соляні копальні, одні з найзнаменитіших в Європі, історія яких налічує більше 700 років. Це ціле підземне місто на 9 рівнях, підземні камери і величезні зали, з’єднані довгими переходами, прикрашені структурами й барельєфами з солі. Це підземні озера й унікальні каплиці. Це найцікавіша історія стародавнього промислового видобутку солі. Для участі в проекті запрошуються представники української молоді, які цікавляться історією та культурою Польщі та мають чинний закордонний паспорт або проїзний документ дитини (закордонний паспорт для неповнолітнього).
 

Всі бажаючі повинні в строк до 25 травня 2010 року повідомити електронною поштою організаторів (info@apibd.com, forum@apibd.com )
 

В строк до 30 травня 2010 року сплатити 219 євро та відправити рекомендованим листом свій закордонний паспорт або проїзний документ дитини за адресою: 39600, м. Кременчук Вул. Г. Жадова, 12 Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку
Організатори знайшли можливість зменшити вартість туру за рахунок допомоги Польської Туристичної організації.
 

До вартості участі в проекті включено транспортні витрати (комфортабельний автобусу, який буде супроводжувати учасників протягом всієї поїздки), оформлення віз, проживання та трьохразове харчування в Кракові, повне екскурсійне обслуговування, кваліфіковані російськомовні екскурсоводи, вартість квитків до музеїв, мед страхування, тощо.
 

У зв’язку з тим, що інформація про даний проект викликала велику зацікавленість у молоді різних регіонів України, просимо якомога швидше проінформувати про бажання взяти участь у проекті.
 

Контакти
Мельник Андрій Васильович
АСМБР
melnik@apibd.com
067 2471127
http://www.apibd.com/
 

Джерело: http://gurt.org.ua/news/events/6398/
Переглядів: 696 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0