Головна » 2010 » Травень » 11 » Маріуполю терміново потрібні ЄвроПапараці для Дня Європи-2010!
22:44
Маріуполю терміново потрібні ЄвроПапараці для Дня Європи-2010!
Можеш назвати себе поціновувачем фотографії, маєш фотокамеру і певні навички у створенні фотографій? Ми шукаємо тебе! Стань фотоволонтером у рамках святкування Днів Європи в м. Маріуполі 29 травня 2010 року! Долучайся до створення першої в історії спеціалізованої фотогалереї-презентації Всеукраїнського Дня Європи.
Шановні потенційні гості міста та вітчизняні учасники Всеукраїнського Дня Європи у Маріуполі! Ми віримо, що Ваші враження мають бути направду незабутніми. Отже, пропонуємо взяти на себе додаткову місію - зберігти для історії і інструктування організаторів подальших Днів Європи загальну картину свята в Маріуполі.

Ліга політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС», спільно з Посольством Євросоюзу в Україні запрошує ВАС стати фотоволонтерами-ЄвроПапараці на святкуванні Днів Європи в м. Маріуполі 29 травня 2010 р.
 

10 фотоволонтерів 29 травня 2010 року в "епіцентрі Європи" - на Театральній площі Маріуполя отримають уніформу ЄвроПапараці і протягом святкування будуть мати завдання фотографувати найяскравіші та просто цікаві моменти, аби якомога краще висвітлити цей визначний для нашого міста захід.
 

Ваші витвори ЄвроФотоМистецтва будуть використані для промоції Днів Європи та міста Маріуполя на окремих інтернет-галереях.
 

Для того щоб взяти участь в святкуванні Днів Європи в якості фотоволонтера слід заповнити анкету:
1. ПІБ;
2. регіон, місто/село;
3. тип фотокамери;
4.наявність досвіду участі у Маріупольських фотополюваннях, фотоквестах;
5. приклади чи ланки на інтернет-джерела з Вашими авторськими витворами фотомистецтва.
 

На Ваші анкети з нетерпінням очікують на адресу nikomuni@gmail.com
 
Гриценко Ольга Андріївна
Голова PR-відділу
Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС"

e-mail: nikomuni@gmail.com  
icq: 469901902
Категорія: День Європи - Маріуполь - 2010 | Переглядів: 1170 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0