Головна » 2010 » Грудень » 27 » «Дипломатичні Дебати» або "Навчайтеся сперечатися дипломатично!" Дебатний турнір від Ліги "ДИПКОРПУС" 17.12.2010
19:41
«Дипломатичні Дебати» або "Навчайтеся сперечатися дипломатично!" Дебатний турнір від Ліги "ДИПКОРПУС" 17.12.2010
Турнір "Дипломатичні дебати-2010" від Ліги "ДИПКОРПУС"17 жовтня 2010 р. у Маріупольському державному університеті стартувала програма «Тижня Дипломатії в Маріуполі», в рамках якої 20 грудня пройшли «Дипломатичний ігри», 21 грудня - Форум Ліги «ДИПКОРПУС», а завершив програму Дипломатичний бал 22 грудня!
Але цей святковий тиждень почався, як не дивно, з п'ятниці, 17-го. Дебати - це суперечка, в якому сторони (а в нашому випадку команди) намагалися переконати третю сторону (журі та глядачів) в абсолютно протилежних точках зору. А оскільки наші дебати дипломатичні, то й аргументи, докази і самі гравці показали себе справжніми дипломатами!Георгій Кухалейшвілі. Турнір "Дипломатичні дебати-2010" від Ліги "ДИПКОРПУС"
З 5 запропонованих тем, 8 команд-учасниць дебатного турніру сперечалися за трьома:
1. «Ця палата заборонить Інтернет»,
2. «Ця палата введе платні вступні іспити до ВНЗ»,
3. «Ця палата встановить візовий режим з Росією».
 

Євген Бурлака. Турнір "Дипломатичні дебати-2010" від Ліги "ДИПКОРПУС"Всі команди показали себе на вищому рівні, проте суворе журі, у складі Черепченко Олександра Олександровича і Горецької Анастасії Вікторівни визначили переможців. За підсумками гри, самими ерудованими, винахідливими, дипломатичними і переконливими виявилися команди: Турнір "Дипломатичні дебати-2010" від Ліги "ДИПКОРПУС"
1 місце: «Могутня купка» (Бойко Злата, В'ячеслав Гілязов),
2 місце: «Непереможні» (Георгій Кухалейшвілі, Євген Бурлака),
3 місце: «Нескорені інтелектуали (Антон Писаренко, Олексій Коваленко).
 

За словами одного із співорганізаторів «Дипломатичних дебатів» Гордани Крутій, в планах на 2011 рік - зробити постійними дебатні турніри на актуальну суспільно-політичну тематику на платформі Ліги «ДИПКОРПУС».
 

Фотозвіт з дебатного турніру «Дипломатичні дебати - 2010» від Юлії Телешової (спеціаліст Інформаційного департаменту Ліги «ДИПКОРПУС»
http://picasaweb.google.com/dipcorpus/FppOlC#  
 
 

Відеозвіт з дебатного турніру «Дипломатичні дебати - 2010» від Юлії Телешової (спеціаліст Інформаційного департаменту Ліги «ДИПКОРПУС»

Раунд: «Ця палата заборонить Інтернет»



Раунд: «Ця палата введе платні вступні іспити до ВНЗ»


Раунд: «Ця палата встановить візовий режим з Росією»

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 641 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0