Головна » 2009 » Листопад » 6 » Для інформування молоді створено інформрозсилку “Ініціативи України”
21:45
Для інформування молоді створено інформрозсилку “Ініціативи України”
Ще один важливий крок зроблено для інформування молоді. МГО “Молодіжна ініціатива “КОЛО” вирішила до цього сегменту роботи підійти поступову та поетапно.
Протягом року буде втілюватись декілька проектів спрямованих на інформування молоді, щодо можливостей для них.
Незабаром починає свою діяльність спільний проект МГО “МІ “КОЛО” (м. Київ) та МГО “Кротус” (м. Львів) – “Київська мережа волонтерів”. Це середовище для легкого пошуку: волонетрами цікавих їм проектів з однієї сторони, та з другої – проектам, акціям та організаціям – волонтерів. Успішну реалізацію проекту Ви можете переглянути на сайті наших партнерів - http://krotus.org/lmv/

Вже стартував проект по інформуванню активної молоді – інформаційна розсилка “Ініціативи України” до якої вже долучилось декілька сот організацій та активістів. Останні проекти більшості громадських організацій, навчальних інституцій України та закордону: форуми, конференції, тренінги, семінари, українські та міжнародні волонтерські проекти, благодійні акції, мистецькі проекти.

Весь “багаж” інформації - відкрито!

Також до співпраці запрошуємо громадські організації, університети, активістів: про Вашу діяльність, Ваші проекти можуть дізнатися більше людей, якщо Ви приєднаєтесь до нашої розсилки. Ви можете долучитися до розсилки надіславши пустого листа на kolo.initiative@gmail.com (в темі листа “Додати до розсилки”) або завітавши до групи: http://groups.google.com.ua/group/kolo-initiative (натиснувши “Приєднатися до цієї групи”).

Також наша Організація шукає регіональних журналістів для проекту. Якщо Вас цікавить, пишіть: kolo.initiative@gmail.com (в темі листа “Журналісти для розсилки”)

Чекаємо на Вас та будьте здорові – це зараз важливо!

Контакти

Павло Горак
МГО “Молодіжна ініціатива ”КОЛО”
kolo.initiative@gmail.com
8 093 713 5008
http://www.mgo-kolo.org.ua/

Джерело: http://gurt.org.ua/news/recent/4626/

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 640 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0