Головна » 2010 » Серпень » 3 » Дослідження міграційних процесів в Україні
17:17
Дослідження міграційних процесів в Україні
Громадська організація „Центр соціологічних досліджень” та Центр міграційної політики і суспільства COMPAS (Оксфордський Університет) в рамках проекту „EUMAGINE: Imagining Europe from the Outside”, що фінансується 7 Рамковою програмою ЄС спільно із колегами із Бельгії, Норвегії, Туреччини, Марокко та Сенегалу реалізують проект у сфері міжнародної міграції.
Проект буде досліджувати думку суспільства про міграцію як явище. Вивчатимуться мотиви міграції українців в ЄС та Росію, що саме спонукає їх туди їхати. Крім того також варто враховувати, що люди, які мають намір емігрувати, повинні бути проінформовані про всі аспекти еміграції, наприклад, про умови проживання у тій чи іншій країні, навчання, медичне обслуговування, заробітна плата тощо.

Задля досягнення поставленої мети консорціум EUMAGINE буде вивчати чотири основні країни – Марокко, Сенегал, Туреччину й Україну. Дослідження дасть уявлення про те, як судження про права людини та демократію пов’язані зі сподіваннями та рішеннями щодо міграції.
 

Детальніше: www.eumagine.org , www.csr.co.ua
 

Контакти
Юрій Білан
ТОГО «Центр соціологічних досліджень»
office@csr.co.ua
http://www.csr.co.ua/
 
Джерело: http://gurt.org.ua/news/events/7282/
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 647 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0