Головна » 2009 » Листопад » 6 » Другий національний конкурс “Краще підприємство для родини”
21:05
Другий національний конкурс “Краще підприємство для родини”
Центр "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності" оголошує про Другий національний конкурс "Краще підприємство для родини"
До участі у конкурсі запрошуються великі, середні та малі підприємства, установи та організації всіх форм власності, у тому числі підприємства з іноземними інвестиціями.
Метою заходу є визначення кращої практики компаній щодо знаходження балансу між сім’єю і роботою, заохочення роботодавців до впровадження корпоративної політики для створення сприятливих умов щодо розвитку сім’ї та збереження її кращих традицій. Конкурс дозволить продемонструвати не лише позитивний досвід турботи українських підприємств про своїх співробітників та їх родини, а й підтримати малий та середній бізнес, який в умовах фінансової кризи потребує особливої уваги.

Підприємства оцінюватимуться за наступними критеріями: робочий час та організація праці, особистісний розвиток працівників, послуги для працівників та їх сімей, політика підприємства щодо родини співробітників, рівні права у працевлаштуванні для чоловіків і жінок.

Анкети для участі у конкурсі приймаються до 1 грудня 2009 року за електронною або поштовою адресами: ms@csr-ukraine.org, бульвар Верховної Ради 29, оф. 3, м. Київ, Центр "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності", Україна, 02094.

За додатковою інформацією просимо звертатись до контактної особи Марини Саприкіної: тел. (044) 558 77 32, (050) 685 04 31. Вся інформація про перебіг конкурсу в обов’язковому порядку розміщується на сайті Центру "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності" та сайтах партнерів.

Джерело

Контакти

Марина Саприкіна
Центр “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності”
(044) 558 77 32
(050) 685 04 31
www.csr-ukraine.org

Джерело: http://gurt.org.ua/news/competitions/4664/

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 699 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0