Головна » 2011 » Травень » 14 » Експерт з українського судочинcтва
19:13
Експерт з українського судочинcтва
Румунський центр європейських студій (CRPE) шукає експерта з українського судочинства у світлі стандартів ЄС у сфері юстиції.
Проект: "Підхід ЄС до реформи системи правосуддя. Уроки Румунії, Болгарії, Молдови, України, Хорватії, Сербії та Македонії".
Фінансування: Фонд Германа Маршалла, Фундація Сороса у Румунії, Фонд Конрада Аденауера
Проект має на меті запропонувати рішення для покращення умов до-та пост-приєднання, а також пришвидшити судові реформи у Хорватії, Македонії, Україні, Сербії та Молдові, вивчити досвід Румунії та Болгарії.
 
Вимоги:
Проект шукає кандидата, що має досвід експертизи судової реформи в Україні, особливо у світлі Плану дій ЄС у сфері юстиції. Експерт повинен заповнити детальну анкету, а також написати доповідь про українську судову систему (на 20-30 сторінок). Кандидат повинен вільно володіти англійською мовою, мати відповідну освіту та професійний досвід. Опубліковані роботи у сфері дослідження стануть у нагоді.
Робота експерта оплачується.
 
Діяльність:
- червень - експерти проводять зустріч у Бухаресті з метою погодження методології та заповнення національних анкет (витрати на проїзд компенсуються);
- липень-серпень - експерт пише перший варіант доповіді та отримує оцінку від Румунського центру європейських студій;
- вересень - експерт надсилає остаточний варіант доповіді
Румунський центр європейських студій напише загальну доповідь та опублікує рекомендації у Брюсселі.
 
Кандидати повинні надіслати своє резюме та зразки публікацій з питань судової системи України (написані особисто або у співавторстві) до 19 травня 2011 року на andrei.popovici@crpe.ro .

Джерело: http://eu.prostir.ua/vacancies/247076.html  
 
Категорія: Вакансії | Переглядів: 951 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0