Головна » 2010 » Серпень » 12 » ЕЛЕКТРОННІ АНІМАЦІЙНІ ЛИСТІВКИ ДОСТУПНІ МОЛОДИМ УКРАЇНЦЯМ
16:17
ЕЛЕКТРОННІ АНІМАЦІЙНІ ЛИСТІВКИ ДОСТУПНІ МОЛОДИМ УКРАЇНЦЯМ
Напередодні Міжнародного Дня Молоді Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні в рамках проекту «Ініціатива Розмаїття» спільно зі Східно-Європейським Інститутом розвитку (СЄІР) і Гудімов арт проектом та за фінансової підтримки Посольства Швейцарії в Україні створило серію електронних анімаційних листівок для молоді, які відображають життя дванадцяти видатних особистостей, що боролися за зміни в політиці та суспільстві 20-го століття й відстоювали моральність.
Усю колекцію листівок для молоді з розвитку культурного діалогу та культурного розмаїття віднині можна легко та безкоштовно завантажити на веб-сайті проекту «Ініціатива Розмаїття» www.diversipedia.org.ua та надіслати електронною поштою своїм друзям та колегам, користуючись лінком:  
http://diversipedia.org.ua/index.php?option=com_k2&view=itemlist&layout=category&task=category&id=24&Itemid=6&lang=en.

 «Таку серію листівок було створено для того, щоб у Міжнародний День Молоді юне покоління дізналося більше про добропорядних особистостей, відкритих до інших та здатних допомагати людям за скрутних обставин», говорить Голова Представництва МОМ в Україні Манфред Профазі.

  Кожна з листівок за допомогою різних яскравих кадрів доносить історію окремого героя, історію. Про те, що кожен з обраних героїв мав вибір – думати лише про себе чи йти назустріч людям – і вибирав останнє.

  Свідомі молоді люди завжди були ініціаторами соціальних змін, впливали на реформи в політиці та мистецтві. Тож Міжнародний День Молоді, який щороку святкується 12 серпня та був започаткований Генеральною Асамблеєю ООН – це слушна нагода обмінятися електронними листівками з історіями видатних героїв.

  Усі 12 листівок на сайті www.diversipedia.org.ua утворюють віртуальний календар, що містить дні народження всіх героїв. Тепер щомісяця кожен бажаючий має можливість завантажувати будь-яку листівку та пересилати її друзям та знайомим, аби разом відзначати день народження того чи іншого відомого світові героя. Таким чином, анімаційні картки розійдуться по всьому світу, навчаючи та надихаючи усіх, хто їх отримує.
Детальнішу інформацію про діяльність Представництва МОМ в Україні можна знайти на офіційному веб-сайті за адресою www.iom.org.ua та на веб-сайті проекту «Ініціатива Розмаїття» www.diversipedia.org.ua.

Для отримання відповідей на додаткові запитання, будь ласка, звертайтеся до Інформаційного відділу МОМ за електронною адресою ukrainepr@iom.int. Контактна особа – Світлана Слабінська.

Джерело: kolo.initiative@gmail.com
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 1134 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0