Головна » 2011 » Травень » 14 » «Євромолодь» шукає волонтерів на «Європарад» у твоєму місті!
19:29
«Євромолодь» шукає волонтерів на «Європарад» у твоєму місті!

Не пропустіть нагоду зробити цьогорічні «Дні Європи» незабутніми для себе й своїх друзів. 14 травня в Миколаєві, 21 травня в Києві і в Запоріжжі, 29 травня в Черкасах на головних площах міст Всеукраїнська ліберальна молодіжна організація «Європейська молодь України» проведе «Європарад».
Дружній команді «Євромолоді» дуже не вистачає волонтерів, тому вони оголошують новий набір. Молоді ентузіасти зможуть на свій розсуд визначити, прапор якої з країн ЄС їм нести. Крім того, потрібна допомога в супроводі гостей з ЄС, а також – поширенні роздаткових матеріалів Європейського Союзу та організації.
Участь у цій всеукраїнській кампанії, спрямованій на поширення європейських цінностей в Україні, стане для Вас реальною нагодою побачити виступи різних народів світу, познайомитися з представниками європейських країн, знайти нових друзів та стати активістом «Євромолоді». Надалі це дасть Вам шанс представляти Україну на міжнародній арені, адже це є одним із провідних завдань «Євромолоді».

Приєднатися до кампанії легко – варто лише заповнити он-лайн анкету волонтера або надіслати свої контакті дані та місто, де Ви готові взяти участь у Європараді на електронну адресу euroyouth.volonters@ukr.net. Після цього з Вами зв’яжуться координатори волонтерів (Богдан Рошнівський або Надія Петруньок).
В разі виникнення додаткових запитань щодо участі волонтерів та стосовно можливості участі у даному заході інших неурядових молодіжних організацій - пишіть на електронну адресу euroyouth.volonters@ukr.net або телефонуйте за номерами: 044-361-54-53, 050-374-30-87, 093-201-85-13.

Автор : Надія Петруньок

Джерело : http://civic.ua/news/view.html?q=1610446

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 524 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0