Головна » 2010 » Вересень » 13 » Фотоконкурс «Море – наша спільна спадщина».
19:26
Фотоконкурс «Море – наша спільна спадщина».
На початку вересня 2010 стартував конкурс фотомистецтва серед молоді. До участі в фотоконкурсі запрошуються молодь у віці до 35 років.
Конкурс проводиться в 2 номінаціях: «Пейзаж», «Фотополювання».
Роботи фіналістів-учасників будуть представлені на фотовиставці-церемонії нагородження.
 
Організатори конкурсу Миколаївський обласний благодійний фонд «Індиго» в партнерстві з Миколаївський Академічний Художній Руський драматичний Театр Миколаївською обласною бібліотекою для юнацтва за підтримки Управління охорони природного навколишнього середовища Департаменту ЖКГ.
 

Мета конкурсу
Інформувати громадськість щодо екологічного стану Чорноморського регіону, і тим самим сприяти розвитку дитячої та підліткової творчості у сфері образотворчого миcтецтва, покращення художньо-естетичного виховання дітей та юнацтва, залучення їх до занять творчою діяльністю, активізація молоді у збереженні і раціональному використанні природних багатств.
 

Загальні положення
-- До конкурсу не допускаються роботи, які пропагують негативні звички, насильство, будь-яку форму ворожнечі, містять будь-яку форму реклами.
-- Участь у конкурсі безкоштовна.
-- Кількість робіт від одного учасника не обмежена.
-- Кожен учасник фотоконкурсу підтверджує авторське право на конкурсну роботу. Організатори фотоконкурсу не несуть відповідальності за недотримання учасником авторських і суміжних прав.
 
 
Для участі в Фотоконкурсі учасник повинен надіслати на електронну адресу оргкомітету indigofond@ukr.net , або особисто принести Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва за адресою в. Морська 92 кольорове або чорно-біле фото без рамок (розміром не менше 1500 пікселів по довшій стороні, роздільна здатність - 300 dpi, без стиснення файлу). Допускається незначна обробка фото, без додавання рамок і використання фотомонтажу.
 

До кожної фотографії необхідно додати: Назва роботи; Місце і рік зйомки; Ім’я, прізвище автора, місце проживання, навчання; контактний телефон.
 
 
Фотографії, які не відповідають вимогам, розглядатися не будуть. Терміни проведення фотоконкурсу (орієнтовні):
 
 
Початок прийому робіт - 1 вересня 2010. Кінець прийому робіт – 24 вересня 2010. Оголошення та нагородження переможців, проведення виставки фоторобіт учасників конкурсу - листопад 2010.
 
 
Журі конкурсу До складу журі входять представники організаторів конкурсу та представники обласної організації Національної Спілки художників України.
 
 

Фінансування
Управління охорони природного навколишнього середовища Департаменту ЖКГ, Миколаївський обласний благодійний фонд «Індиго» забезпечує придбання подарунків, канцелярських товарів, виготовлення дипломів.
 
Контакти
Криницька Ольга Олександрівна Миколаївський обласний благодійний фонд «Індиго» indigofond@ukr.net
(093) 905-45-45


Категорія: ФОТОконкурси | Переглядів: 972 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0