Головна » 2009 » Вересень » 1 » Фотоконкурс “Природа та людина”
22:11
Фотоконкурс “Природа та людина”
Ви любите природу і завжди берете із собою фотоапарат? Тоді не прогавте! Всесвітній фонд природи з 1 серпня по 20 вересня 2009 року оголошує фотоконкурс "Природа та людина".
Людина завжди милувалася природою та прагнула зафіксувати її красу можливими засобами. Наскальні малюнки, картини, вишивання на гобеленах і, нарешті, фотографія.
Фотографія дозволяє передати без перекручувань неповторну красу природи, її чарівний світ. Фотографія - це відбиток, точна копія, але, у той же час, фотографія залишає людині простір для уяви, імпровізації, можливість відкрити та показати іншим свій світ, самого себе. Навіть непрофесіонал у фотографуванні може зробити фотографію, від якої неможливо відірвати погляд, настільки оригінальним виявляється бачення фотографом навколишньої дійсності.

Саме тому конкурс фотографії "Природа та людина" дає можливість кожному проявити себе. Крім того, тематика конкурсу відкриває широкий простір для вибору об'єкту зйомки.

Тематика конкурсу розкрита у трьох категоріях:

"Невже на світі є така краса" - у категорії представлені фотографії, які розкривають красу природи, неповторні місця, мальовничі ландшафти;
"Природні катастрофи" - показують антропогенний вплив на природу, його катастрофічні наслідки;
"У гармонії із природою" - дії, рішення, винаходи людини, які допомагають зберігати природу.
Взяти участь та перемогти може кожен, незалежно від рівня професіоналізму у фотозйомці та ціни Вашого фотоапарата! Переможців чекають приємні призи від спонсорів фотоконкурсу.

Якщо ж Ви самі не бажаєте проявити себе у фотозйомці, заходьте на сайт та віддайте свій голос за фотографії, що сподобалися.

Про умови конкурсу читайте тут.

Контакти

Всесвітній фонд природи
http://panda.org/uk/

Джерело: http://gurt.org.ua/news/competitions/3818/

Категорія: ФОТОконкурси | Переглядів: 1019 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0