Головна » 2010 » Серпень » 11 » ФОТОКОНКУРС З КУЛЬТУРНОГО РОЗМАЇТТЯ «ГРОМАДЯНИН СВІТУ» (26.03.2010-01.02.2011)
13:50
ФОТОКОНКУРС З КУЛЬТУРНОГО РОЗМАЇТТЯ «ГРОМАДЯНИН СВІТУ» (26.03.2010-01.02.2011)
Мета. «Оживити» героїв життя в розмаїтті та культурному діалозі через фотографії.
Хто він – Громадянин світу? Він – повністю відкритий до змін та спілкування. Він бачить розмаїття світу та помічає його навколо себе. Громадянин світу відчуває взаємозв’язок із різними культурами у різних кінцях земної кулі. Для нього розмаїття – це просто стиль життя. Це – його думки та дії. Він не розділяє світ на окремі країни, в ньому – єдність усієї спільноти, що живе на планеті.

Хто може взяти участь? Усі громадяни світу. Всіх бажаючих незалежно від віку, статі, національності або релігії Представництво МОМ в Україні запрошує взяти участь у фотоконкурсі з культурного розмаїття.
Для уяви обмежень немає. Твоє фото може бути зроблено в парку, школі, університеті, на подвір’ї власного будинку. Воно може виражати твої власні думки, досвід, переживання на тему розмаїття.
 

Рамки проведення. Заявки на конкурс приймаються з 26 березня 2010 року по 1 лютого 2011 року.
Формат. Розмір знімку не має перевищувати 5 МВ.
Номінації та переможці. Переможці обиратимуться у двох категоріях:
 

1. «Народний вибір» шляхом он-лайн голосування в спеціально створеній групі відомої соціальної мережі Facebook.

Щоб подати заявку на цю номінацію, будь ласка, завантажуйте не більше п’яти фотог-
рафій у мережу Facebook http://www.facebook.com/group.php?gid=112443798769327.

2. Компетентним та професійним журі. Переможець у номінації «Кращий знімок» отримає приз – фотокамеру.

Щоб подати заявку на цю номінацію, будь ласка, надсилайте не більше п’яти фотографій на електронну адресу kiev.diversity@iom.int з позначкою «Громадянин світу».
 
Фото переможця буде також розміщено в розділі «Відео-галерея» на офіційному веб-сайті Представництва МОМ в Україні www.iom.org.ua та на сторінці «Ініціативи Розмаїття». Навіть якщо ти не став переможцем, твоє фото також може бути розміщено на одній з мобільних фотовиставок під час заходів «Жива Бібліотека» у 12 містах України. Це – чудова можливість продемонструвати твої власні роботи громадськості та зробити твоє ім’я відомим (контакти авторів фотографій будуть також розміщені на виставці за бажанням).

http://diversipedia.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=96%3A----l-r&catid=38%3Aanonsua&Itemid=17&lang=uk
Категорія: ФОТОконкурси | Переглядів: 1097 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0