Головна » 2015 » Вересень » 5 » Фотопроект "Happy together": ми покажемо Вам культуру найяскравіших представників етносів Маріуполя через фотографію та інші види мистецтв!
12:14
Фотопроект "Happy together": ми покажемо Вам культуру найяскравіших представників етносів Маріуполя через фотографію та інші види мистецтв!

Мариупольский фотопроект "Happy together" от Анастасии МагомедовойЩо таке наш фотопроект?
Це плідна робота учасників проекту над фотовиставкою. Ми відібрали 5 найяскравіших представників різних етносів, які підтримують свою КУЛЬТУРУ, живучи в Маріуполі.

Всі вони цікаві спадкоємці своєї національної культури і готові нею з нами поділитися !!! За нашими 5 героями закріплюється по 1 фотографії та 1 ЖУРНАЛІСТУ. І протягом п'яти днів завдання фотографа зробити для Вас кілька видатних знімків, а завдання журналіста - написати історію життя своєї героя, де можна буде дізнатися про його культуру і життя багато цікавого.

Вся ця робота учасників потрапляє нам в руки і ми робимо для Вас ФОТОВИСТАВКУ- фотографії, статті, наш фільм про представників етносів, живе спілкування з самими героями виставки і, звичайно, національна кухня кожного з них !!!

Ми присвятили вас в хід проекту, ну а суть - познайомити та організувати Ваше спілкування з людьми інших культур, які живуть "по-сусідству". Це новий формат комунікації, нове для нас і для вас і тому все буде жваво і пізнавально.

Слідкувати за розвитком проекту "Happy together" усі охочі можуть цілодобово на сторінках у соцмережах: facebook.com/photohappytogether и vk.com/public101401859 .

Фотовиставка "Happy together" відкриється 19 вересня 2015 в Палаці культури "Молодіжний" (Маріуполь, вул. Харлампієвська, 17/25).

Проект "Щасливі разом" реалізується за підтримки програми неформальної освіти "Майстерня громадської активності" та за сприяння Маріупольської міської ради.

Анастасія Магомедова - автор ідеї і куратор арт-проекту,
віце- секретар Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС".
конт. тел.: (050) 991-52-45 , (096) 442-53-37
е-пошта: anastasiafelice@mail.ru

Мариупольский фотопроект "Happy together" от Анастасии Магомедовой

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 667 | Додав: dipcorpus | Теги: Этнос, Анастасія Магомедова, Маріуполь, фотопроект, Мариуполь, Happy together, Анастасия Магомедова, етнос, культура | Рейтинг: 0.0/0