Головна » 2009 » Жовтень » 5 » 4 жовтня 2009 р. відкрито соціологічне дослідження на тему "ЧИ Є МІСЦЕ ГЕНДЕРНИМ СТЕРЕОТИПАМ В СУЧАСНОМУ СУСПІЛЬСТВІ"
21:45
4 жовтня 2009 р. відкрито соціологічне дослідження на тему "ЧИ Є МІСЦЕ ГЕНДЕРНИМ СТЕРЕОТИПАМ В СУЧАСНОМУ СУСПІЛЬСТВІ"

"Чи є місце гендерним стереотипам в сучасному суспільстві?" Сьогодні в нашому суспільстві відбуваються процеси демократизації і гуманізації, що сприяють створенню рівних можливостей для реалізації особистості, незалежно від соціального походження, стану, національності, віку і статі.
Справжня гуманізація передбачає подолання стереотипів, що століттями володарюють над жінками та встановлення гендерної рівності у всіх сферах суспільного життя.
На нашу думку, саме стереотипи масової свідомості є щонайпотужнішим бар'єром у встановленні гендерної рівності в нашому суспільстві. Стереотипи - синонім упереджених уявлень, помилкових образів.
Гендерні стереотипи - внутрішні установки відносно місця чоловіків і жінок в суспільстві, їх функцій і соціальних завдань.
Для того і необхідно знати нав'язані стереотипи, щоб ловити себе на них, включати волю і чинити опір. Щоб і в бізнесі, і в кар'єрі, і в особистому житті бути самими собою.

Ми проводимо це опитування для того, аби якнайефективніше планувати акції та кампанії на підтримку гендерного рівноправ'я у сучасній Україні. Водночас, ми прагнемо віднайти та розкрити нові оригінальні аргументи та креативні стратегії задля того, аби впекнено вступати у полеміку, аби і далі впевнено просуватися на шляху досягення наших цілей.

Ліга "ДИПКОРПУС" запрошує Вас долучатися, надсилати заповнені анкети, пропонувати власні бачення пролеми та піходи до розв'язання.
 ПРОШУ ЗАПОВНЮВАТИ АНКЕТУ і ВІДПРАВЛЯТИ НА e-mail: verteba.yana@gmail.com

Опитування супроводжується дискусією для всіх зацікавлених на групі http://vkontakte.ru/club12132445

Контакти: Вертеба Яна Русланівна, Політичний департамент Ліги "ДИПКОРПУС"
тел.: (096) 718-28-99
е-пошта: verteba.yana@gmail.com

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 2614 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0