Головна » 2009 » Грудень » 31 » Грант імені Чарльза Бронмана-2010
21:28
Грант імені Чарльза Бронмана-2010
До участі запрошуються особи або колективи з усіх країн. Важливо довести, що гуманітарна робота номінанта суттєво поліпшила світ.
Команда визнаних у світі судей обере переможця і вручить йому нагороду розміром 100 тисяч американських доларів наступної осені. Заявки можна подавати з 1 листопада 2009 року до 15 січня 2010.

Чарльз Бронман поклав життя на розвиток, впровадження та підтримку ініціатив, які допомагають змійнити й об’єднати єврейський народ. Нагорода Чарльза Бронмана заснована його дітьми на честь 70-річчя батька. Вони створили недоторканий капітал, прибутки від якого йдуть на вручення щорічних призів.
 

Цього року нагороду отримали Майк Фінберг (40 років) і Дейв Левін (39 років) за програму «Знання – це сила» (Knowledge is Power Program (KIPP). Це американська мережа безкоштовних, відкритих для всіх підготовчих шкіл, які готують до коледжу. Ці школи допомогли дітям із бідних громад заповнити дірки в початковій освіті.
 

Ідея, що зародилась у викладачів в одній із класних кімнат Техасу, сьогодні втілена в 66-ти школах KIPP у 19-ти штатах. У цих закладах навчається понад 16 тисяч учнів. 90% із них – це вихідці з Африки й Південної Америки. Кожен 5-й – із бідної родини. У США в середньому тільки 20% незаможних учнів навчаються в коледжі. Випускники шкіл KIPP вступають у 80% випадків.
 

Больше информации можно узнать на сайте организатора.
http://www.thecharlesbronfmanprize.com/
 

Джерело: http://unistudy.org.ua/opportunities.htm?id=1368
Категорія: Гранти, фінансування | Переглядів: 1237 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0