Головна » 2010 » Жовтень » 16 » Ігри влади: моделювання державотворення (23.10, Харків)
21:37
Ігри влади: моделювання державотворення (23.10, Харків)
23 жовтня 2010 року у м. Харків відбудеться гра-тренінг "Ігри влади: моделювання державотворення”, яку проведуть ВМГО "Спілка молодих політологів України” та КМО ВМГО "Молодіжний Європейський Рух” у партнерстві з Представництвом фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні за підтримки Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.
Під час гри відбувається моделювання віртуальної держави, в якій стикаються інтереси різних груп населення, виникають кризи, трапляються щасливі випадки тощ. Це дозволяє учасникам на собі відчути всі процеси, які проходять в середині держави, з різних точок зору – політика, підприємця, громадського діяча. Фінальна доля цієї країни залежить саме від гравців. Тому важливою є активна позиція кожного.

Для участі у тренінгу, необхідно заповнити анкету, яка знаходиться за посиланням http://politua.info/images/docs/anketa_igry_vlady.doc, та надіслати її на адресу: politnews@gmail.com до 20 жовтня.

Організатори залишають за собою право конкурсного відбору учасників. Про результати відбору кожного з учасників буде повідомлено 21 жовтня.

Участь у тренінгу є безкоштовною. Вартість проїзду до м. Харків та інші витрати, пов’язані з перебуванням у місті, для учасників з-за меж Харкова організатори не відшкодовують.

З будь-яких питань стосовно заходу можна контактувати:
0 67 249 49 67 (Андрій Єременко)
0 97 394 32 15 (Олександра Скиба)

Довідково:

"Ігри влади” – це цикл ігрових тренінгів, розроблений Спілкою молодих політологів України, спрямований на покращення розуміння політичних і державницьких процесів. Цей цикл складається з чотирьох тренінгів – "Ігри влади: моделювання державотворення”, "Ігри влади: моделювання парламентської демократії” та двох тренінгів "Ігри влади: моделювання
міжнародної політики”.

Авторами гри є Голова СМПУ Андрій Єременко, дизайнер з розробки комп’ютерних ігор Андрій Авраменко, Голова Секретаріату СМПУ Ірина Макарова.

Більш детально про гру-тренінг "Ігри влади – моделювання парламентської демократії” можна дізнатись на офіційному сайті СМПУ за посиланням http://training.politua.info.

http://studnews.org.ua/archives/1969?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+studnewsfeeds+(StudNews)
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 594 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0