Головна » 2010 » Жовтень » 3 » II Всеукраїнська інтернет-конференція студентів, аспірантів та молодих вчених: "ІНФОРМАЦІЙНЕ СУСПІЛЬСТВО І НОВІ ВИМІРИ КУЛЬТУРИ"
17:12
II Всеукраїнська інтернет-конференція студентів, аспірантів та молодих вчених: "ІНФОРМАЦІЙНЕ СУСПІЛЬСТВО І НОВІ ВИМІРИ КУЛЬТУРИ"
КАФЕДРА КУЛЬТУРОЛОГІЇ ТА ФІЛОСОФІЇ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ «ОСТРОЗЬКА АКАДЕМІЯ» запрошує взяти участь у II Всеукраїнській інтернет-конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, присвяченій темі: "ІНФОРМАЦІЙНЕ СУСПІЛЬСТВО І НОВІ ВИМІРИ КУЛЬТУРИ"
Планується обговорити наступне коло питань:
- концептуальні осмислення культури в інформаційну епоху;
- віртуалізація культурних феноменів;
- кіберпростір культури;
- Інтернет як соціокультурний феномен;
- людина і Інтернет: антропологічні аспекти культури інформаційного суспільства;
- субкультури в Інтернеті;
- становлення інформаційного суспільства в Україні
- політика в часи нетократії;
- естетика нових медіа;

Заявки та матеріали надсилати до 14 лютого 2011 року на адресу konfoa@gmail.com (маємо прохання в темі листа зазначати Інтернет-конференція «Інформаційне суспільство і нові виміри культури»-2011).

За додатковою інформацією звертатися до координатора конференції – Дмитра Шевчука: konfoa@gmail.com
 
Вимоги до статей:
Матеріал слід підготувати у форматі MS Word, розмір сторінки А4 (верхнє і нижнє поле 2 см, ліве – 3 см., праве – 1 см.) через 1,5 інтервали, шрифтом Times New Roman, 14 кегль.
На першій сторінці зверху зліва розміщується УДК, наступний абзац (вирівнювання справа): ім’я та прізвище автора, а також короткі відомості про автора, після цього великими літерами назва статті (вирівнювання по центру).
З наступного рядка – анотації та ключові слова українською, російською та англійською мовами (приблизно 5-7 рядків). Посилання давати за зразком [2, с. 45].

Після розгляду оргкомітетом надісланих матеріалів, буде створено сайт конференції, на якому будуть розміщені відібрані матеріали. Після цього протягом двох тижнів (15-28 березня 2011 року) відбудуться обговорення статей та дискусії. Для запобігання спаму інструкція участі в обговореннях буде надіслана кожному учаснику.

За результатами конференції буде відібрано кращі статті і запропоновано авторам опублікувати в Наукових записках НаУОА. Серія «Філософія» (фахове видання з філософських наук) або Наукових записках НаУОА. Серія «Культурологія».
З повагою,
Оргкомітет


Заявка для участі в конференції
ІНФОРМАЦІЙНЕ СУСПІЛЬСТВО І НОВІ ВИМІРИ КУЛЬТУРИ:
Прізвище, ім’я:
Навчальний заклад:
Факультет, спеціалізація:
Рік навчання:
Тема доповіді:
Адреса:
Телефон:
e-mail:
Наукові зацікавлення:
Тема доповіді:
 

Маємо також прохання долучити до заявки власне фото, яке буде розміщуватися на сайті конференції разом з інформацією про автора.
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 682 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0