Головна » 2012 » Березень » 25 » Інтернет-флешмоб до Дня Незалежності Греції
19:01
Інтернет-флешмоб до Дня Незалежності Греції
Інтернет-флешмоб до Дня Незалежності Греції Інтернет-спільнота життєрадісних греків "ВКонтакті" – "ТИПОВИЙ ГРЕК" (vk.com/typical_grek) запрошує приєднатися до святкового флешмобу на підтримку Греції у День Незалежності цієї держави (25 березня).
Суть акції – все греки і друзі Греції з Увечері 24 березня проставляють на час святкування в якості аватарок "ВКонтакте" патріотичну картинку, яка перемогла в результаті голосування підписників сторінки "ТИПОВИЙ ГРЕК".
Закликаємо всіх відкрити для себе колорит Грецького Дня Незалежності, коріння котрого лежать в саме в Україну – в Одесі в 1814 році була заснована таємна революційна грецька організація "Філікі Етерія" ("Дружнє товариство"), яка і зайнялася безпосередньою підготовкою до переможної визвольної боротьби, окончившейся блискучою перемогою 1821 року.
Ваша участь важливо як для підтримки самосвідомості діаспори найдавнішого народу, для якого українські землі стали рідними з 7 століття до Різдва Христового, так і для самої Греції, яка переживає нелегкий час фінансової та духовної кризи. 
Ліга "ДИПКОРПУС", шануючи своє маріупольське коріння, надає всебічне інформаційне сприяння акції.
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 673 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0