Головна » 2013 » Березень » 5 » Інститут Політичної Освіти оголошує цьогорічний 2-й набір учасників в Майстерню європейської політики
22:18
Інститут Політичної Освіти оголошує цьогорічний 2-й набір учасників в Майстерню європейської політики
Інститут Політичної Освіти оголошує цьогорічний 2-й набір учасників до Майстерні європейської політики Інститут Політичної Освіти оголошує цьогорічний 2-й набір учасників до Майстерні європейської політики. В рамках проекту відбудуться освітні, практичні та дискусійні заходи, які покликані сформувати з учасників сучасних європейських політичних лідерів в майбутньому, що володітимуть новітніми демократичними підходами до врядування та ведення політичної діяльності.
Головні теми Майстерні:
- європейські норми, стандарти, цінності;
- зміст ключових внутрішніх реформ, необхідних Україні: децентралізація, адміністративно-територіальний устрій, судова система, правоохоронні органи, енергоефективність, податки, антикорупційна діяльність тощо;
- механізми формування політичного лідера європейського зразка;
- реалізація практичних політичних проектів в українських умовах.

Реалізація проекту передбачає, що всі учасники відвідають 4 етапи проекту, здійснюючи реалізацію власних політичних проектів між етапами. Три етапи відбуватимуться в Україні (в Києві та в обраних регіонах), а заключний, четвертий етап - в одній з країн Європейського Союзу. 

Відкриття та перший етап Майстерні відбудеться орієнтовно в м. Києві 21-23 березня 2013р. Другий етап відбудеться в червні-липні 2013р., третій та четвертий – у другому півріччі 2013 р. Четвертий етап - стажування в одній з країн ЄС – по можливості відбудеться наприкінці 2013р., або на початку 2014р. 
 
До участі в проекті запрошуються яскраві особистості, які вже встигли зарекомендувати себе як успішні лідери у сфері політики, державної служби, бізнесу, підприємництва, громадській діяльності, благодійництва, медіа, юриспруденції, міжнародних проектах тощо, та які готові довести своє прагнення до демократичних перетворень європейського зразка в Україні практичними кроками. Пріоритет під час конкурсу з відбору учасників надаватиметься учасникам, яким на момент подання анкети від 25 до 40 років.

Для участі в Майстерні необхідно до 10 березня 2013 р. (включно) надати:
- заповнену анкету (додається);
- резюме (CV, біографічні дані);
-  рекомендацію від організації або особи, яку Ви вважаєте авторитетною  (громадська
організація, політична структура, орган влади, благодійний фонд, міжнародна організація, 
ЗМІ, відома в Вашій сфері особистість, церква тощо);
- творчу роботу на тему: «До здійснення яких змін я прагну в своїй діяльності?» (обсяг - до 1 тис. друкованих знаків), в якій просимо викласти про вашу практичну діяльність, направлену на зміни в Україні.

На основі анкет та творчих робіт буде здійснено відбір Майстерні європейської політики 2013 року в складі 35 осіб. 
Усі учасники будуть повідомлені про результати до 13 березня 2013 р. (включно).

 Ті учасники, які пройшли відбір, вносять реєстраційний внесок у сумі 500 грн. для  забезпечення частини організаційних витрат з проведення заходів. Також учасники самостійно покривають вартість проїзду в межах України. 

Інші видатки пов’язані з реалізацією проекту, у тому числі проживання, харчування, виготовлення матеріалів тощо, покриває Інститут Політичної Освіти та партнери.
 
Документи слід надсилати на адресу office@ipo.org.ua вказуючи у темі листа «Maysternya».

Про навчальний курс: http://ipo.org.ua/projects/anti/ 

Для отримання додаткових роз’яснень звертайтеся:
 
Інститут Політичної Освіти
тел.: (044) 235-97-63, office@ipo.org.ua
Вадим Трюхан, керівник проекту, Skype: vadymtriukhan, тел.: (050) 384-57-62
або
Олександр Солонтай, тел.: (050) 372-5-100
Оксана Однорал, тел.: (097) 284-61-83
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 1316 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0