Головна » 2009 » Грудень » 26 » Ярмарок інституційного розвитку: збираємо мультимедійний врожай! (відео/фото)
19:37
Ярмарок інституційного розвитку: збираємо мультимедійний врожай! (відео/фото)
Попри раптову негоду, лютий мороз, чергову фазу грипу, Ярмарок інституційного розвитку відбувся! Захід зібрав більше 200 учасників, яких цікавить ринок тренінгових послуг і можливість вплинути на його формування.
На відміну від першого Ярмарку, увагу до події виявили також комерційні структури, які, очевидно, розглядають ринок ІГС як досить перспективний і цікавий з точки зору майбутнього розвитку.
Цього разу не було офіційної частини. Роль MC Ярмарку виконала Тетяна Вахненко, яка створювала простір ведучим майстер-класів для самореклами, а дівчата на роликах швидко поширювали буклети, листівки та інші промоматеріали. Хто швидко зорієнтувався, той використав усі, створені організаторами, можливості.
 

Репортерська команда ГУРТа відзняла чимало мультимедійного контенту і ми ще досі продовжуємо формувати медіа-бібліотеку цієї події. Зараз користувачі порталу ГУРТ, які не змогли взяти участь у Ярмарку чи потрапити на певний майстер-клас, можуть ознайомитись з перебігом події і скласти своє уявлення про захід.
 

Оновлення:
Відео: http://www.gurt.org.ua/marketplace/fair2/video/
Фото: http://www.gurt.org.ua/marketplace/fair2/photo/
Вiдгуки та коментарі учасників: http://www.gurt.org.ua/marketplace/fair2/feedbacks/
Promo http://www.gurt.org.ua/marketplace/fair2/promo/

Дехто з учасників Ярмарку отримав справжні гроші на потреби власного інституційного розвитку. Хто ж ці щасливці, ми незабаром дізнаємось!
Запрошуємо також відвідувачів Ярмарку та користувачів порталу ГУРТ до обговорення цієї знакової для посилення громадського сектору України події.
 

Стежте уважно за оновленнями на сторінці Ярмарку. Розділ постійно оновлюється цікавою та актуальною інфомацією.
Ярмарок інституційного розвитку організовано Ресурсним центром ГУРТ в межах проекту «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)», що фінансується Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID) та виконується Pact, Inc.

Контакти
Тарас Боярчук
ГУРТ
boyarchuk@gurt.org.ua
+380442961052
http://www.gurt.org.ua/


http://gurt.org.ua/news/recent/5105/
Переглядів: 654 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0