Головна » 2013 » Січень » 22 » Київ, 25.01.2013 - відеоконференція з депутатом Європейського Парламенту Данутою Хюбнер
17:31
Київ, 25.01.2013 - відеоконференція з депутатом Європейського Парламенту Данутою Хюбнер
 Інститут світової політики має честь запросити Вас на відеоконференцію з депутатом Європейського Парламенту Данутою Хюбнер, що відбудеться  25 січня о 10.00 
Під час відеоспілкування будуть обговорені питання гендерної рівності в Україні та світі, а також співпраці України та Європейського Союзу.
Відеоконференція проводиться в рамках проекту «Глобальний віртуальний форум жінок-лідерів», що реалізується за підтримки Інтерньюз, Агентства США з міжнародного розвитку та Представництва Європейського Парламенту у Варшаві.

Метою проекту є обговорення питань гендерної рівності та сприяння більш активній участі українських жінок в політичному та суспільному житті. У заході візьмуть участь українські політики, представники неурядових організацій, експерти та журналісти.

Відеоконференція відбудеться за адресою Інститутська 20/8.

За додатковою інформацією прохання звертатися до Юлії Кононенко, +380997612131, +38042535557 чи на електронну адресу julia.k@iwp.org.ua або  iuliia.kononenko@gmail.com 

Професор Данута Хюбнер – визначний польський економіст, яка відіграла важливу роль у інтеграції Польщі до Європейському Союзі. Вона стала першим польським міністром у європейських справах, а також першим польським комісаром ЄС.

У 2009 року професор Хюбнер стала членом Європейського парламенту, де обіймає посаду голови Комітету з регіонального розвитку. Вона також працює в Комітеті з економічних і валютних питань. Вона - член делегації Європарламенту зі зв’язків із Сполученими Штатами, а також делегації із зв'язків з Швейцарією, Ісландією, Норвегією.
Данута Хюбнер - професор Варшавської школи економіки, де вона продовжує викладати. Професор Хюбнер - авторка та співавторка багатьох наукових статей і книг.

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 649 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0