Головна » 2012 » Грудень » 21 » ІІ Міжнародна науково-практична конференція (заочна) на тему «Міжнародні відносини в умовах ХХІ ст.: сучасна теорія і практика»
23:16
ІІ Міжнародна науково-практична конференція (заочна) на тему «Міжнародні відносини в умовах ХХІ ст.: сучасна теорія і практика»
Факультет міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка Рада Молодих Вчених факультету міжнародних відносин запрошує Вас взяти участь в ІІ Міжнародній науково-практичній конференції (заочній) на тему «Міжнародні відносини в умовах ХХІ ст.: сучасна теорія і практика», яка проходитиме на базі факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка 12 лютого 2013 року. 
До участі у конференції запрошуються вчені, аспіранти, здобувачі та студенти, які у своїх дослідженнях розглядають нижче вказані аспекти розвитку міжнародних відносин.
Робочі мови конференції – українська, англійська, польська та російська.

Організаційний внесок при поданні доповіді у вигляді тез – 80 грн., у вигляді статті – 120 грн. з урахуванням витрат на публікацію тез, їх надсилання та технічне забезпечення проведення конференції.

Деталі участі у конференції в додатку.

З повагою, Оргкомітет

-- 
Рада Молодих Вчених
факультету міжнародних відносин
Львівського Національного університету ім. І. Франка

Council of Young Scientists
Faculty of International Relations
Ivan Franko National University of Lviv

Контакти/Contacts:
E-mail: rmv.mv.lnu@gmail.com
Tel.: (096) 92-02-908, (095) 92-42-418, (067) 671-28-84
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 1034 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0