Головна » 2009 » Листопад » 6 » Конгрес молодих родин має допомогти Українській сім’ї. Долучайся!
21:07
Конгрес молодих родин має допомогти Українській сім’ї. Долучайся!
14 листопада 2009 року в Києві розпочне свою роботу ІІ Конгрес молодих родин, незважаючи на складну ситуацію, яка склалася у країні у зв’язку з Постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2009р. №1152 «Про запобігання поширенню…». НДЛМ за підтримки Мінсім’ямолодьспорту проводить даний захід за підсумками реалізації проекту “За збереження родини” у 2009 році (у тому числі за підсумками 5 регіональних семінарів).
У ході Конгресу будуть напрацьовані пропозиції щодо вирішення проблеми нестабільної сім’ї.
14 листопада 2009 року в Києві за адресою вул. Антоновича (Горького) 107, 3-й поверх, актова зала (метро “Палац “Україна”), у рамках програми “За збереження родини” Народно-демократична ліга молоді за підтримки Мінсім’ямолодьспорту розпочне ІІ Конгрес молодих родин. Конгрес буде проходити у формі дискусії, включати в себе роботу в групах.

За допомогою наших партнерів і експертів будуть розглядатися три актуальні питання:

Приготування до подружнього життя (модератор: Петро Жук, священник, кандидат філологічних наук).
Покликання бути чоловіком і жінкою у родині (модератор: Адріан Буковинський, президент Всеукраїнського благодійного фонду “Сім ‘ я”) .
Народження дітей - запорука гармонійних стосунків у родині (модератор: Людмила Гридковець, практикуючий психолог, кандидат психологічних наук, декан факультету психології Київського інституту бізнесу і технологій).
Під час і за підсумками Другого Конгресу молодих родин буде напрацьовано резолюцію, присвячену шляхам вирішення найгостріших проблем української сім’ї і направлено її до органів влади, які за це відповідають. Запрошуємо до участі молоді та студентські сім’ї!

Для цього треба заповнити анкету і надіслати її до 8 листопада 2009 року на е-мейл: zzr2008@ukr.net

Примітка: участь у ІІ Конгресі молодих родин безкоштовна. Планується кава-пауза. Проїзд може бути відшкодовано у разі погодження з організаторами.
Тривалість заходу: 11:00-17:00

Контакти: Координатор програми “За збереження родини”, НДЛМ Юлія Краєва, (093)7528045

До участі запрошуються представники ЗМІ.
Для реєстрації звертайтеся до бренд-менеджера Чувичіна Євгена: т.ф.: (044)522-82-98, т.м.: (068)120-61-81, e-mail: brand-manager@studrespublika.com

Контакти

НДЛМ
office@ndlm.org.ua
http://www.ndlm.org.ua/

Джерело: http://gurt.org.ua/news/conferences/4661/

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 700 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0