Головна » 2013 » Лютий » 25 » Конкурс есе для молоді в рамках 6-го Київського Безпекового Форуму
14:27
Конкурс есе для молоді в рамках 6-го Київського Безпекового Форуму
Конкурс есе для молоді в рамках 6-го Київського Безпекового Форуму Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» напередодні 6-го Київського Безпекового Форуму розпочинає конкурс есе для молоді. Переможці будуть запрошені до участі у цьогорічному форумі, який відбудеться 18-19 квітня 2013 року у Києві та буде присвячений темі «Безпека у небезпечному світі».
Щорічний міжнародний захід «Київський Безпековий Форум», започаткований Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» у 2007 році, є платформою для обговорення найактуальніших питань безпеки в Європі та Чорноморському регіоні. 
Метою Форуму є посилення співробітництва у сфері безпеки між Європейським Союзом та Чорноморським регіоном, підвищення рівня обізнаності про розвиток безпеки серед ключових гравців, посилення ролі незалежних та неурядових акторів у вирішенні безпекових проблем в Європі.

Для участі в конкурсі необхідно написати коротке есе на тему «Безпека у небезпечному світі», в якому розкрити одну проблему безпеки, яка на ваш погляд є найбільш актуальною в сучасному світі, та запропонувати варіант її вирішення. 

До участі в конкурсі запрошуються студенти старших курсів, аспіранти, молодші наукові співробітники, представники молодіжних та громадських організацій віком до 35 років, які цікавляться питаннями міжнародних відносин та зовнішньої політики, міжнародної безпеки та суміжних гуманітарних дисциплін.

Вимоги до робіт: обсяг роботи – до 6000 знаків (з пробілами). Критерії – чіткість, логіка викладу, оригінальність підходу. Один учасник може обрати одну тему і бути автором лише одного есе. 

Переможці конкурсу матимуть можливість взяти участь в 6-му Київському Безпековому Форумі, який відбудеться у квітні 2013 року в Києві. Роботи переможців також будуть включені до підсумкових матеріалів Форуму і будуть розповсюджені серед експертного середовища.  

Організатори частково беруть на себе витрати, пов’язані з приїздом та перебуванням переможців конкурсу під час Форуму. Деталі будуть повідомлені учасникам додатково.
 
Роботи необхідно надсилати на електронну адресу info@openukraine.org (тема листа «Конкурс есе»). Також, обов’язково слід заповнити анкету учасника конкурсу за лінком: https://docs.google.com/forms/d/15_jPpu8RO3NliaBwzQ_oGwRW4Um1pz37ev2KZmNLGYY/viewform 

Останній строк прийому текстів есе – 17 березня 2013 року. Оголошення результатів конкурсу есе відбудеться після 1 квітня 2013 року.

За детальною інформацією можна звертатися за електронною поштою info@openukraine.org або за телефонами: +380 44 220-18-40, +380 67 214-34-62.
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 1107 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0