Головна » 2010 » Січень » 15 » Конкурс «Благодійність бізнесу: можливість для зміцнення власного потенціалу задля розвитку громади»
22:02
Конкурс «Благодійність бізнесу: можливість для зміцнення власного потенціалу задля розвитку громади»
Український форум благодійників запрошує представників бізнесу взяти участь у конкурсі «Благодійність бізнесу: можливість для зміцнення власного потенціалу задля розвитку громади»
Мета конкурсу: знайти 8 регіональних партнерів серед представників бізнесу, які зацікавлені у розвитку благодійних та соціальних ініціатив, для реалізації проекту «Корпоративна та приватна філантропія: можливості для розвитку громадянського суспільства».
Завдання конкурсу: Надати відібраним партнерам:
-- інформаційну та консультаційну підтримку щодо можливостей у сфері філантропії та розробки благодійних програм;
-- організаційний та методичний супровід ініціативам/проектам/програмам, спрямованим на вирішення актуальних проблем у своїй громаді.
 

Хто може подаватися на конкурс: До участі у конкурсі запрошуються представники бізнесу, які активно працюють у територіальній громаді або регіоні своєї присутності, а саме:
-- малі /середні / великі компанії;
-- групи компаній, що працюють в одній громаді;
-- місцеві торгово-промислові асоціації;
-- місцеві асоціації підприємців;
-- місцеві асоціації фермерів;
-- ініціативні групи власників бізнесу;
-- приватні підприємці;
-- тощо.
 
 
Заявники можуть діяти самостійно або з партнерськими організаціями.
 

Очікувані результати конкурсу: У результаті проведення конкурсу буде відібрано 8 компаній (груп / об’єднань компаній / приватних підприємців) у 8 пілотних громадах України, які безкоштовно отримають:
-- консультації провідних вітчизняних експертів щодо розробки та втілення якісних благодійних програм; соціального звітування громаді; перетворення благодійної діяльності на соціальні інвестиції та отримання від них дивідендів тощо;
інформаційно-методичний посібник «Благодійність бізнесу: корисно для себе – ефективно для інших»;
-- методичний та організаційний супровід ініціатив компанії (чи груп або об’єднань компаній), спрямованих на створення нових форм залучення ресурсів громади до вирішення актуальних проблем громади.
 
 
У результаті отриманих послуг в рамках проекту компанія (група компаній / об’єднання компаній / приватні підприємці) буде здатна:
- більш ефективно розробляти та впроваджувати благодійні програми, використовуючи соціальні інновації;
- вийти на новий рівень партнерства з громадою;
- започаткувати новий механізм мобілізацій та розподілення ресурсів громади задля вирішення її актуальних проблем (фонд громади) та долучитися до міжнародного руху «Бізнес в громаді» (www.bitc.org.uk).
 

Всі переможці конкурсу матимуть можливість: - отримати офіційний статус Партнера проекту «Приватна та корпоративна благодійність: можливості для розвитку громадянського суспільства в Україні»; - зміцнити свій імідж соціально-відповідальної компанії, яка постійно працює над вдосконаленням власних благодійних та соціальних програм; - отримати інформаційну підтримку для поширення інформації про свою благодійну та соціальну діяльність в середовищі українських благодійників протягом реалізації проект.
 

Перевага буде надаватися тим заявникам, які:
- беруть активну участь у розвитку благодійництва на місцевому рівні;
- активно співпрацюють з організаціями громадянського суспільства;
- мають наміри підтримувати та популяризувати розвиток благодійництва у громаді.
 

Географія конкурсу Конкурс розповсюджується на всю територію України.
Як взяти участь у конкурсі: Для участі у конкурсі необхідно заповнити спеціально розроблену заявку, що є додатком до цього Положення.
 
 
Заявку можна скачати на сайті Українського форуму благодійників (www.ufb.org.ua) або отримати електронною поштою, надіславши запит на адресу dasha.nepochatova@ufb.org.ua.
 
 
Заповнені заявки слід надсилати або на електронну скриньку: dasha.nepochatova@ufb.org.ua або на факс: (044) 425 92 95.
 

Кінцевий термін подання анкети на конкурс: Для того, щоб взяти участь у Конкурсі, заповнена заявка має надійти до офісу Українського форуму благодійників не пізніше 20 січня 2009 року, 18:00 за київським часом. Документи, з тих чи інших причин отримані пізніше зазначеного часу, до розгляду прийматись не будуть.
 

Оцінка поданих анкета та вибір переможців конкурсу: Оцінку поданих анкет буде здійснювати Дирекція Українського форуму благодійників та Експерта Рада проекту «Корпоративна та приватна благодійність: можливість для розвитку громадянського суспільства в Україні».
 

Результати конкурсу будуть виголошені до 31 січня 2010 року.
 
Контакти
Дар’я Непочатова
Український форум благодійників
dasha.nepochatova@ufb.org.ua
066 767 63 51
http://www.ufb.org.ua/
 
ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНКУРС
 
ЗАЯВКА УЧАСНИКА
 
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 898 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0