Головна » 2009 » Вересень » 4 » Конкурс есе «Report Your Summer»
19:52
Конкурс есе «Report Your Summer»
Протягом вересня UNISTUDY проводить конкурс есе «Report Your Summer» («Розкажи про своє літо»). Відгук має стосуватися програми, що проходила за межами України з 1 червня по 15 вересня 2009 року і мала освітній характер.
Побували влітку на літній школі за кордоном? Відвідали тренініг, семінар, взяли участь у міжнародній програмі? Ми чекаємо на Ваші відгуки! У конкурсі немає переможців і переможених: кожен отримає подарунок від UNISTUDY та наших друзів!
З нагоди веселого теплого літа й третьої річниці проекту UNISTUDY ми запрошуємо всіх, хто влітку взяв участь у міжнародній програмі за кордоном поділитися своїми враженнями й досвідом з читачами UNISTUDY.

Конкурс не передбачає від Вас тяжкої інтелектуальної праці; ми не обмежуємо Вас у виборі програми, про яку напишете; Ви обираєте довільну форму, в якій розповісти про своє перебування за кордоном.

Про приємне.

Це не звичайний конкурс. Це конкурс 2.0: У ньому не буде тих, хто програв. Кожен учасник отримає сувенірний подарунок від UNISTUDY, запрошення на святкову вечірку UNISTUDY на початку жовтня, а автори найкращих есе будуть нагороджені призами від друзів i партнерів UNISTUDY.

Подарунки:

- Книжки «Заставь свой талант работать» від компанії CareerGuide
- Квитки на вільний вхід на курси про все на світі від компанії Кругозір
- Вільний вхід та дискаунти на відвідання семінарів в рамках проекту young&ambitious від видавничого дому «Стандарт»

Це не всі призи, ми сподіваємось, що протягом вересня конкурс підтримають також інші проекти. Якщо Ви вважаєте, що Ваша компанія може надати цікаві для молоді подарунки, звертайтеся до Олесі Сторожук (univer.list@gmail.com) – ми надішлемо Вам партнерську пропозицію та обговоримо співпрацю.

Хоч конкурс і неформальний, усе ж ми маємо деякі побажання до Ваших есе:

- Відгук має стосуватися програми, що проходила за межами України з 1 червня по 15 вересня 2009 року і мала освітній характер (стажування й волонтеріат допускається);
- Довжина тексту - від 1500 символів (з пробілами) – орієнтовно 4000 символів ;
- 2-3 фотографії вітаються;
- Відгуки про дорогі платні програми (за винятком тих, де ціна є символічною для студента України або є можливість отримання гранту) на конкурс не дуже вітаються.*

Мови конкурсу: укр/рус/eng

* Оскільки ми хотіли б отримати якомога більше відгуків про якомога більшу кількість різних програм, ці правила є гнучкими і можуть узгоджуватися в кожному окремому випадку. Якщо Ви маєте сумнів, чи підходить Ваша програма під наш конкурс – напишіть попередньо на univer.list@gmail.com (Олеся Сторожук).

Чекаємо на Ваші відгуки. До речі, кожен фідбек у порядку надсилання буде публікуватися у розділі «Відгуки» на сайті UNISTUDY http://unistudy.org.ua/feedback.htm

Також ми відкриті пропозиціям та ідеям, як зробити конкурс ще цікавішим. І запрошуємо приєднатися до організації вечірки! Контактуйте!

Не забудьте зазначити:

1. Ім’я, прізвище
2. Контакти: мейл, мобільний телефон
3. Якщо Ви студент: університет, спеціальність, курс
4. Якщо Ви представляєте організацію, проект: назва
5. У яких міжнародних програмах Ви брали участь?
6. Будь-які інші дані: сайт, блог, лінк на сторінки в соціальних мережах тощо.

Будь ласка, надсилайте свої матеріали в прикріпленому документі на скриньку univer.list@gmail.com, в темі листа зазначайте «З Днем народження, UNISTUDY!».

Джерело : http://www.civicua.org/news/view.html?q=1262104

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 913 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0