Головна » 2010 » Жовтень » 14 » Конкурс есе та дослідницьких робіт “Вплив зростання цін на газ на українську економіку"
22:00
Конкурс есе та дослідницьких робіт “Вплив зростання цін на газ на українську економіку"
Київська школа економіки запрошує всіх зацікавлених студентів з України, Білорусії та Молдови взяти участь у конкурсі есе та дослідницьких робіт на тему "Вплив зростання цін на газ на українську економіку”.
Автори найкращих есе та дослідницьких робіт зможуть презентувати їх на Щорічній студентській конференції KSE 4 грудня 2010 року в Києві.


Переможці в кожній категорії отримають грошові призи:
За перше місце – $200, за друге – $100.

* * *
Аби виконати зобов’язання перед Міжнародним валютним фондом згідно угоди стенд-бай, український уряд змушений підвищити внутрішні ціни на газ. З 1 серпня 2010 року ціни на газ для індивідуальних споживачів та комунальних підприємств зросли приблизно на 50%, для промислових підприємств – майже на 10%.

Тому для участі в студентській конференції в грудні 2010 року ми очікуємо отримати есе та дослідницькі роботи, в яких проведений глибинний аналіз конкретних галузей української економіки, які постраждають від підвищення цін на газ. В ході конференції обрані автори презентуватимуть свої есе та дослідницькі роботи.
Як есе, так і дослідницькі роботи мають базуватися на оригінальному дослідженні, проведеному студентом, або ж на результатах, отриманих іншими дослідниками, з додатковим аналізом, проведеним студентом.

Есе та дослідницькі роботи мають бути чіткими і точними, мова - англійська.
 
Усі зацікавлені апліканти мають вислати свої есе та роботи разом із заповненою аплікаційною формою на адресу conference@kse.org.ua із зазначенням категорії (есе чи дослідницька робота) до 10 листопада 2010р.

Усі апліканти отримають повідомлення про результат відбору до 15 листопада 2010р. Відбір буде здійснюватись комісією з викладачів KSE. Аплікантам, які успішно пройшли відбір, запропонують презентувати свої есе та дослідницькі роботи на щорічній студентській конференції 4 грудня 2010 року, та отримати можливість позмагатися за грошові призи. 

Київська школа економіки відшкодує учасникам щорічної студентської конференції вартість проїзду, проживання у Києві та харчування. 

Докладна інформація, інструкції щодо написання есе/наукових робіт та аплікаційні форми: http://www.kse.org.ua/NEW/conf.htm 
 
З питаннями звертайтесь: 38-044-492 8012, conference@kse.org.ua.

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 715 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0